23.5 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăStirea zileiBotosaniO femeie din Botoșani și-a bătut soacra până a băgat-o în spital...

O femeie din Botoșani și-a bătut soacra până a băgat-o în spital din cauza unor comentarii de pe Facebook. Ce a urmat apoi este incredibil

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

O femeie din Botoșani a fost condamnată penal după ce a refuzat să se împace cu soacra sa, după ce tot ea o bătuse până a băgat-o în spital, din cauza unor comentarii de pe Facebook.

O tânără din Dorohoi a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Suceava la plata unei amenzi penale de 3.000 de lei (echivalentul a 200 de zile amendă a câte 15 lei pe zi) precum și plata unor daune morale de 3.000 de lei față de mama soacră, scrie Monitorul de Botoșani.

Agresiunea a avut loc în august 2018 în Dorohoi, când tânăra care mergea cu mașina alături de fratele său a zărit-o pe stradă pe soacra sa, cu care se afla de mai mult timp într-o relație conflictuală.

Femeia s-a decis pe loc să-i aplice o lecție soacrei din cauza unor comentarii și mesaje schimbate pe Facebook, așa că a oprit mașina și a tăbărât pe ea, împreună cu fratele ei.

Fratele ei s-a împăcat cu victima, nora a refuzat

Potrivit unei martore, femeia a fost doborâtă la pământ și lovită apoi cu picioarele de cei doi frați. ”Dă-i în cap, omoar-o !”, striga nora către fratele ei, moment în care martora a intervenit ca să-i despartă.

Soacra a ajuns la spital, iar la audieri cei doi frați au spus că femeia ar fi sărit la bătaie, când nora ei a întrebat-o ce e cu postările de pe Facebook.

În cele din urmă, cei doi frați au fost trimiși în judecată pentru lovire și alte violențe. Tânărul s-a împăcat cu victima sa și i-a plătit daune morale de 3.000 de lei pentru a scăpa de orice repercusiune penală, astfel încât magistrații l-au achitat definitiv.

În schimb, nora nu a vrut sub niciun chip să se împace cu soacra ei, motiv pentru care procesul a mers mai departe, până la condamnarea penală definitivă.

Ultimele stiri