Acasă ACTUALITATE O noua conducere de tot rasul la PSD… Ce au facut Tanda...

O noua conducere de tot rasul la PSD… Ce au facut Tanda si Manda?

217

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat in Guvernul Ciolos, prezinta platic cariera profesionala a celor doua „faruri masculine” ale PSD, Marcel Ciolacu si Claudiu Manda. Nicolae publica periodic pe pagina sa de Facebook detalii din CV-urile parlamentarilor si liderilor politici.

„Ciolacu si Manda sunt farurile masculine ale PSD-ului. Ciolacu este seful celui mai mare partid iar Manda a fost cel mai important olgut si primul barbat pe listele de la Parlamentul European.

Pe surt.

Seful PSD-ului a fost conform CV-ului somer pana la 37 de ani. A facut tarziu si cu greu o batjocura de facultate pe bani. Singura lui activitate pana la 37 de ani a fost sef la tineretul PSD-ist din Buzau si consilier la Primarie si Consiliul Judetean. In toata cariera lui a muncit in privat pentru 13 luni, timp in care a fost o absoluta catastrofa. Faimos pentru legaturile cu un terorist Omar Hayssan si pentru pozitia de pupincurist si vaslas a lui Dragnea a trait in rest numai din sinecuri politice intr-unul dintre cele mai corupte si sarace judete din tara.

Olgutu compenseaza pentru lepra lenesa de mai sus. El a fost un jeniu care la 19 ani e deja contabil iar la 21 de ani face cea mai proasta facultate de stiinte economice din tara si are doua slujbe de director una in Craiova (buticar) si una in Bucuresti cabinet de parlamentar. La 25 de ani stie tot ce e de stiut in privat si devine tot director numai ca la stat. Tot doua slujbe de Director, tot una la Craiova si una la Bucuresti ca el este PSD-ist si cum astia au secretul largirii timpului si al buzunarelor mai face si un master la Bucuresti. La 29 de ani are deja zece ani de directorat in public si privat, un master si e doctorand. Logic devine si parlamentar.

Pe larg

Ciolacu incepe facultatea la 24 de ani. Vine dintr-o familie care sta foarte bine cu finantele, deci nu exista alta justificare decat ca a fost mult mai prost decat cei care intrau la facultatile bune. La 24 de ani, desi locuieste in Buzau, face facultatea Ecologica de Drept in Bucuresti, Facultate care nu are licenta. Conform CV-ului nu are un loc de munca, ci se dedica total partidului pana la varsta de 37 de ani.

In 2003 mai face studii de doi ani se pare fara sa reuseasca sa-si ia o diploma de masterat desi e aceeasi bomba de universitate. Totusi, in 2012, la 45 de ani, isi ia un masterat de la SNSPA care sunt sigur ca merita citit. Examenele erau o gluma, dupa cum a scris public un coleg de generatie.

La 34 de ani este in sfarsit incadrat la firma proprie – consilier juridic. Este viceprimar, asa ca firma duduie de contracte publice si este investigata de DIICOT, ca orice afacere cinstita. Cum in CV e nevoie de un titlu mai serios, devine Director Executiv pentru 13 luni la o firma. Pe care o baga in pamant. O preia cu un profit de aproape 2 milioane si o lasa cu o datorie de aproape 4 milioane, caci asta e geniul PSD-ist. Renunta la privat si se dedica primariei si apoi e deputat. Ne reprezinta in niste comisii in parlament cu care nu are nicio legatura. Este cel de-al treilea om in stat.

Olgutu la 29 de ani e deja in Parlament. Incepe rapid treaba si la 19 ani este deja contabil si director economic la firma lui tac-su. Face si Stiinte Economice la Craiova intr-o perioada celebra pentru spagi. Din anul trei de facultate isi mai adauga o slujba de Director de Cabinet al unuia dintre cei mai dubiosi parlamentari. La 21 de ani. In timp ce are doua slujbe mai face si un curs care in mod normal este foarte dificil si devine, zice el, cel mai tanar expert contabil din Oltenia, la 25 de ani. Renunta la firma privata si este angajat Director la Directia pentru Tineret si Sport si apoi Director la Casa De Cultura a Studentilor, in timp ce este si Sef de cabinet de parlamentar. In aceeasi perioada mai face si un master de doi ani la nenorocirea aia de fundatie PSD-ista a lui Adrian Severin si termina si colegiul nesecurist al lui Oprea. Cariera lui seamana aproape perfect cu cariera altui impostor, deputatul PNL Prisca si, la fel ca acesta, este si el doctorand. Nu din 2014 ca Prisca, ci din 2009, ca la el doctoratul se poate da si in 10 ani. La celebra univesitate din Targoviste. A fost implicat in toate scandalurile posibile, de la legaturi cu interlopi la spalare de bani. A fost tot timpul in fundul lui Dragnea asa ca ne reprezinta in Parlamentul European. A fost si Presedintele Comisiei de Control a SRI-ului”, a scris Nicolae pe Facebook.

Valeriu Nicolae a fost distins in 2018 cu „World’s Children’s Prize”, pentru „eforturile sale neobosite de a sprijini copiii extrem de vulnerabili din ghetoul Ferentari”.

Potrivit site-ului oficial al organizatiei, worldschildrensprize.org, cinci laureati Nobel, dar si alte figuri de renume mondial au acceptat sa patroneze activitatea si gala dedicate sprijinirii copiilor vulnerabili din toata lumea. Printre cei care si-au legat numele de organizatia care l-a premiat pe Valeriu Nicolae se numara Nelson Mandela, Malala Yousafzai, Regina Suediei si premierul acestei tari, sau Desmond Tutu.

De altfel, Regina Silvia a Suediei i-a si inmanat premiul lui Valeriu Nicolae, care a fost insotit in Suedia de Rica si Ionut, doi dintre copiii pe care i-a ajutat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos