21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăMondenO noua femeie a aparut in viata si in casa lui Connect-R!...

O noua femeie a aparut in viata si in casa lui Connect-R! Vezi ce spune sotia lui despre asta

in:

Stiri pe acelasi subiect

Viata lui Connect-R s-a schimbat radical de la inceputul anului, de cand sotia sa, Misha, i-a daruit o fetita. In ultimele noua luni, blonda a lasat la o parte cariera si s-a ocupat atat de copilul ei, cat si de pregatirea nuntii, care a avut loc luna trecuta. Acum insa, dupa ce si-a revenit fizic, focoasa blondina vrea sa revina pe scena, pana la sfarsitul anului. Asa ca s-a inchis deja in studioul de inregistrari.

connect-r si misha

 

Cei doi nu concep ca fetita lor sa fie crescuta de o bona, asa ca au gasit cea mai buna solutie: ca mama cantaretei sa se mute pentru o vreme la ei. Bineinteles, pentru ca femeia are un catel pe care nu l-a putut lasa singur, patrupedul s-a mutat si el in apartamentul nu foarte spatios al cantaretului, dinj cartierul Giulesti.

In acest moment intr-o locuinta nu foarte spatioasa, traiesc cinci suflete: Connect-R, Misha, fetita lor, dar si soacra cantaretului cu patrupedul sau:

” Ei au foarte mult de umblat, de-abia isi vad capul de treburi. Misha merge la studio, apoi la sala, iar uneori trebuie sa ajunga la diverse sedinte foto. Bona nu vor, pentru ca nu incredere, asa ca au fost nevoiti sa caute cea mai buna solutie pentru micuta lor. Chiar daca nu este foarte comod, o perioada, Connect-R va locui in casa cu soacra. Noroc ca au o relatie foarte apropiata, asa ca nu sunt deloc probleme”, a declarat un apropiat al acestuia.

Sursa: Can Can

Ultimele stiri