35.6 C
București
miercuri, iunie 19, 2024
AcasăStirea zileiO romanca angajata sa aiba grija de un batran a devenit EROINA...

O romanca angajata sa aiba grija de un batran a devenit EROINA in toata Italia!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O îngrijitoare româncă de 34 de ani a devenit eroina în localitatea Jesolo din Italia după ce l-a salvat de la moarte pe bătrânul de care avea grijă.

Faptele s-au petrecut în noaptea dintre 25 şi 26 martie la Jesolo, cunoscută localitate balneară din provincia Venezia. Femeia, o româncă de 34 de ani, s-a trezit şi a simţit un miros puternic în locuinţă. A deschis larg ferestrele şi l-a salvat pe bătrânul de 80 de ani, informează gazetaromaneasca.com

După ce a simţit un miros puternic de gaz în casă, s-a precipitat către centrala termică utilizată pentru instalaţia de încălzire. Apoi s-a dus în dormitorul bătrânului pe care-l îngrijeşte, observând primele semne de stare de rău.

A anunţat salvarea. La sosirea paramedicilor din Jesolo cele două persoanedemonstrau semne evidente de intoxicare cu monoxid de carbon. Dimineaţa cei doi intoxicaţi au fost transferaţi la spitalul din Mestre pentru un tratament în camera hiperbarică şi apoi s-au întors la spitalul din Jesolo. Aici medicii au constatat că starea lor s-a îmbunătăţit în mod clar.

După-amiaza bătrânul de 80 de ani şi îngrijitoarea au fost externaţi.

Ultimele stiri