30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăStirea zileiOm de afaceri englez: Prefer sa angajez un roman decat un englez!...

Om de afaceri englez: Prefer sa angajez un roman decat un englez! Am jurat ca vin in Romania dupa oameni harnici, nu englezi puturosi!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ciolacu si-a amintit brusc despre drepturile romanilor din Ucraina

Dupa ce ani de zile politicienii romani nu au...

Încă o minivacanță pentru români: Punte peste 4 zile

O nouă minivacanță se apropie pentru români. Vor putea...

Jason Harris se chinuie de mai bine de trei luni să găsească o persoană potrivită pentru un loc de muncă în cadrul companiei sale, dar fără succes. Astfel, a anunţat că va veni în România să caute o persoană capabilă. Gestul omului de afaceri este în toatală contradicție cu mesajele transmise, în special de tabloidele britanice, care anunțau pericolul la care sunt expuși locuitorii și firmele din regat de “invazia romănilor”.

Jason Harris, din Ringwood, oferă un salariu de bază de 16.000 de lire pe an (n.r. – aproximativ 84.000 de lei!) în cadrul companiei sale de comunicare dar, de trei luni, nu a găsit nici un britanic capabil să preia acest job!

“Am jurat că vin în România să angajez oameni harnici, nu englezi puturoşi”, a afirmat acesta conform libertatea.ro. De altfel, conform statisticilor autorităţilor britanice, un număr uriaş de englezi preferă să stea acasă şi să primească locuinţă socială şi ajutor de câteva sute de lire sterline pe lună, în loc să-şi caute locuri de muncă.

Omul de afaceri este hotarat să parcurgă 1500 mile în România, în încercarea disperată de a recruta personal după anunțul lui pentru o poziție în vânzări.

D-nul  Harris, 43 de ani, director de comunicare și evenimente la compania IMS Group, companie cu sediul în Ringwood, Hampshire, UK.

Sursa: Dailymail

Ultimele stiri