Acasă Stirea zilei O romanca este CEL MAI DETESTAT om din Grecia! S-a dus sa...

O romanca este CEL MAI DETESTAT om din Grecia! S-a dus sa ia si ultimul euro din buzunarul grecilor!

Nimeni nu si-ar dori sa reprezinte FMI in acest moment in Grecia, date fiind tensiunile legate de datoriile grecilor. Si cu toate acestea, Fondul Monetar Internaţional a decis, marţi, numirea româncei Delia Velculescu la conducerea Misiunii tehnice a instituţiei financiare în Grecia, informează presa greacă.

Delia Velculescu o înlocuieşte pe Rishi Goyal, care a fost până acum şeful Misiunii FMI la Atena.

Potrivit cotidianului Kathimerini, citat de site-ul GreekReporter, Delia Velculescu va avea sarcina de a evalua situaţia financiară a Greciei.

Delia Velculescu are experienţă în privinţa situaţiei economice a Greciei. În anul 2009, ea a fost coautoarea unui studiu despre situaţia financiară a Greciei.


 

Citeste si:

Planul SECRET dintre Putin si Tsipras pentru a scoate Grecia din UE!

Ai bani la „ciorap”? Top 10 cele mai ieftine insule scoase la vanzare de Grecia!


 

Delia Velculescu a fost şi reprezentantul FMI în negocierile pentru planul de asistenţă financiară acordată Republicii Cipru.

Conform ziarului Kathimerini, Rishi Goyal a fost înlocuită din cauza poziţiei rigide în recentele negocieri cu Grecia.

Liderii zonei euro au ajuns, pe 13 iulie, la un acord cu partea elenă pentru negocierea unui al treilea program de asistenţă financiară, care să permită rămânerea Greciei în zona euro. Grecia şi-a asigurat restructurarea datoriilor şi finanţarea pe termen mediu în cadrul unei pachet în valoare de 86 de miliarde de euro care va permite ţării să rămână în zona euro.

Grecia are o datorie totală de peste 320 de miliarde de euro, dintre care 65% către ţări din zona euro şi către FMI, iar 8,7% către Banca Centrală Europeană (BCE). Începând de la 1 iulie Grecia este, tehnic, în incapacitate de plăţi.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentHackerii au preluat controlul unui jeep pe autostrada, in SUA!
Articolul următorAcuzatii foarte grave la adresa elevei violate din Vasului, dupa ce aceasta a aparut la Pro TV!