Acasă Comentariul zilei ”O sa intre in istoria pandemiilor din lume!”. Raed Arafat desfiinteaza Avocatului...

”O sa intre in istoria pandemiilor din lume!”. Raed Arafat desfiinteaza Avocatului Poporului pus de PSD si ALDE

434

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, a criticat dur, miercuri, contestatiile facute de Avocatul Poporului la Curtea Constitutionala fata de masurile de protectie sanitara.

„Avocatul Poporului o sa intre in istoria pandemiilor din lume. Ceea ce am patit in Romania nu a patit nicio tara din Europa. Fapta Avocatului Poporului de a anula anumite masuri legislative este una extrem de grava in lupta impotriva pandemiei pe care o ducem in Romania” a declarat Raed Arafat la Medika Special.

Arafat a criticat si modul in care Avocatul Poporului a transmis catre spitalele COVID-19 din tara informari cu privire la monitorizarea facuta de institutie prin mecansimul anti-tortura. „Actul acesta va intra, de asemenea, in istoria pandemiilor. Cand se trimite o hartie la spitale ca sunt monitorizate pentru tortura, deja se intelege ca medicii sunt tortionari sau ca pacientii din spitale sunt tortionari”, a precizat Raed Arafat.

El a precizat ca Avocatul Poporului nu a cerut si punctul de vedere al DSU.

„Au fost facute niste demersuri fara a se comunica cu noi. Nu am cerut explicatii Avocatului Poporului”, a mai subliniat Arafat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos