Acasă Comentariul zilei CTP rade de unificarea partidelor de stanga: ”Ologul, chiorul şi ciungul care...

CTP rade de unificarea partidelor de stanga: ”Ologul, chiorul şi ciungul care se unesc”

417

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face spectacol, descriind cum se vede, în opinia sa, unificarea stângii. Acesta spune că PSD e disperat.

„Care a fost cuvântul pe care l-a folosit Ciolacu, de multe ori, și PSD, în retorica anti-guvernamentală? Haos. Dacă nu ne votați pe noi, e haos. Noi, care suntem urmașii partidului ăluia, unde nu mai mișca nici vrabia pe creangă. O fi haos, dar nu mai vrem să stăm încremeniți în sloiul ăsta de gheață, plin cu mumii, pe care ni l-a lăsat Ceaușescu.

Și cred că mai e un lucru important de spus aici. În disperare de cauză, PSD acum, pe lângă faptul că anunță unificarea stângii, care e amuzantă, e vorba de ologul, chiorul și ciungul care se unesc, de la 1 virgulă ceva procente, cât au PRO România și Alde, nu au nicio șansă să mai intre în Parlament, dar se unesc, acum îi roade grija de faptul că a pierdut PNL voturi în favoarea USR, ca și cum ar fi treaba lor. Dar ei văd în asta o șansă, o slăbiciune, n-or reuși să se-nțeleagă și poate mai au și ei o șansă. N-au înțeles nimic, în continuare. PSD a pierdut, pentru că PSD a avut acum o ocazie de retorică anti-PNL, anti-guvernamentală formidabilă dată de pandemie și au utilizat-o la maximum, pentru a-i demoniza pe guvernanți, „dictatorii”, „botniță”, având niște aliați foarte puternici, adică Avocatul Poporului și Curtea Constituțională”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la PRO TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos