ACTUALITATE

O tara vecina Romaniei ridica UN GARD DE SARMA GHIMPATA la granita!

Ungaria a inceput constructia unui gard de sarma ghimpata care sa tina imigrantii departe de frontiera, informeaza realitatea.net.

Parlamentul de la Budapesta a votat astăzi înăsprirea regulilor de azil, lucru ce oferă baza legislativă pentru ridicarea unui gard la frontieră cu Serbia, informează Reuters.

 Noua legislaţie scurtează perioada de decizie în cazul cererilor de azil şi permite Ungariei să respingă solicitările celor care, în drumul lor dinspre Siria, Afganistan sau Irak au trecut prin ţări sigure. ONU şi Consiliul Europei au criticat legea, arătând că va slăbi protecţia refugiaţilor din Ungaria.

Citeste si:

UNGARIA inchide granitele cu Romania! Motivul este INCREDIBIL!

Anunț ÎNGRIJORĂTOR pentru TOȚI românii! Extrema dreaptă a CÂȘTIGAT alegerile în Ungaria!

Loading...

Budapesta a anunţat pe 17 iunie că intenţionează să ridice un gard de sârmă ghimpată înalt de 4 metri şi cu o lungime de 175 de km de-a lungul graniţei sale de sud, cu Serbia, pentru a împiedica accesul imigranţilor ilegali. Premierul sârb s-a arătat „surprins şi şocat” de decizia luată de Budapesta. „Soluţia nu este să ridici ziduri. Serbia nu poate fi vinovată de situaţia creată de imigranţi, nu suntem decât o ţară de tranzit, a mai spus oficialul.

Loading...

Ultimele stiri

Spre TOP