Acasă ACTUALITATE O zi a ținut pacea în PSD: Vasile Dîncu începe atacul la...

O zi a ținut pacea în PSD: Vasile Dîncu începe atacul la Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, oamenii de încredere ai lui Dragnea

2132

Proaspat ales presedinte al Consiliului National al PSD, Vasile Dincu declanseaza atacul impotriva „garzii vechi”a partidului, reprezentata acum in conducerea PSD de catre Lia Olguta Vasilescu, Claudiu Manda si Titus Corlatean.

Vasile Dincu a explicat intr-un interviu pentru RFI ce ar presupune ruperea de trecut, dorita de conducerea PSD, dupa Congres: ”Este vorba de o rupere de ceea ce a fost gresit in trecut, de ceea ce a fost rau, sa spunem asa. In primul rand, este vorba de un anumit tip de conducere, mult prea autocratica si cu foarte multe inconsecvente atat de natura ideologica, a pozitiei politice. In al doilea rand, este vorba de o mai mare stabilitate a proiectelor si a oamenilor si de un alt mod de a-i selectiona pe cei pe care-i promovam in spatiul politic, in spatiul public”.

Intrebat daca PSD se poate rupe de trecut, avand la varf oameni din vechea garda, presedintele Consiliului National a raspuns: ”Un partid nu isi poate schimba resursa umana peste noapte. Tocmai aceasta vrem, in conditiile Consiliului National, in cadrul pe care ni-l va oferi Consiliul National, vom incerca sa reconstruim resursa umana, sa aducem, sa pregatim o noua generatie de intelectuali de stanga, sa pregatim pe cei care vor ajunge in structurile administrative, dar in acest moment, eu cred ca acest lucru se poate, atata timp cat schimbam cadrul in care functioneaza oamenii, schimbam proiectul si cred ca oamenii pot sa se adapteze, pentru ca in aceasta situatie era vorba de cativa oameni, foarte putini, care au condus si care in acest moment nu mai sunt in varf”.

Citeste mai departe>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos