Acasă Comentariul zilei Oana Pellea, nervoasa dupa moartea Stelei Popescu: A murit in fata noastra...

Oana Pellea, nervoasa dupa moartea Stelei Popescu: A murit in fata noastra si n-a dus-o nimeni la spital!

18

Oana Pellea a criticat dur publicul și organizatorii ultimului spectacolul în care Stela Popescu a evoluat. Fiica celebrului Amza Pellea le-a reproșat tuturor că nu au chemat ambulanța după ce Stelei Popescu i s-a făcut rău în timpul evenimentului, actrița având nevoie de ajutor medical.

Actrița a zis că nu îi vine să creadă că nicio persoană nu a chemat Salvarea văzând starea în care era regretata artistă.

„Stela Popescu a trait o viata pe scena. A inceput sa moara tot pe scena in fata publicului. Publicul nu a inteles ca Stela murea, putin cate putin, in fata lui. Publicul a aplaudat… Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar daca era mai mult decat evident ca are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public… nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasa si a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil ca nimeni din sala nu a inteles ca incepuse sa moara acolo in fata lor… Doamne, cat de nepasatori, indiferenti si grabiti trecem unii pe langa altii…”, a fost mesajul Oanei Pellea.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos