Acasă International Obama, tradat in dragoste de nevasta! Uite cu cine s-ar fi cuplat...

Obama, tradat in dragoste de nevasta! Uite cu cine s-ar fi cuplat prima doamna a Americii pentru a se razbuna pe sotul infidel

Casa Alba pare ca este un aderat cuibusori de nebunii. De ce ? Se pare ca prima doamna, satula de flirturile lui Barack Obama, ar fi decis sa-i plateasca infidelului cu aceeasi moneda si si-a luat amant! 

Obama

Presedintele SUA are ochi alunecosi si nu de putine ori obiectivul camerei foto l-a surprins uitandu-se lung dupa femei frumoase. Mai mult, se pare ca la dineurile oficiale organizate la Casa Alba, liderul american nu s-a sfiit sa flirteze cu vedete, recunoscand chiar ca are o slabiciune pentru Beyoncé, dar si pentru actrita Kerry Washington – care, culmea, a interpretat- o pe amanta presedintelui american in serialul de succes “Scandal”. Michelle Obama, sotia lui, e macinata de multa vreme de aceste derapaje sentimentale. Capac i-a pus insa faptul ca Obama s-a dat recent la doua actrite, Gwyneth Paltrow si Alexandra Daddario si a filtrat cu nerusinare cu Helle Thorning- Schmidt, premierul Danemarcei, la inmormantarea lui Nelson Mandela.

In acest moment, se pare ca divortul e convenit intre cei doi, iar separarea e doar o chestiune de timp. Pana atunci, Michelle a gasit modalitatea de a-si umili sotul infidel: ii plateste cu aceeasi moneda. Conform revistei National Enquirer, prima doamna a Americii si l-ar fi luat ca amant pe unul dintre barbatii insarcinati cu paza Casei Albe si a familiei prezidentiale.

“Am auzit ca Michelle s-ar fi combinat cu un agent al Serviciului Secret ”, a declarat un politician de top de la Washington D.C. pentru publicatia respectiva.

Asa s-ar explica toate escapadele lui Michelle din ultimele luni si plecarile pe furis de la Casa Alba. Politicianul care “a dat din casa” spune ca cinele cu prietenii si excursiile pentru shopping despre care vorbeste prima doamna sunt, de fapt, o acoperire pentru intalnirile ei cu agentul federal. El sustine insa ca Obama e singurul vinovat de aceasta situatie umilitoare:

“Michelle s-a consumat foarte mult din cauza lui Barack, caruia ii place sa fie un cuceritor, ca JFK. A suferit umilinta dupa umilinta din cauza escapadelor lui. A incercat sa ascunda realitatea si faptul ca mariajul lor este o rusine”.

Iata femeile cu care a flirtat presedintele SUA

Flirt ObamaSursa: Libertatea

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTRAGEDIE IN SUCEAVA! Un sofer nu a adaptat viteza la conditiile meteo si a intrat intr-un TIR! Acesta a murit pe loc!
Articolul următorPeste 2.700 de militari romani si straini defileaza la parada de Ziua Nationala a Romaniei!