15.6 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăACTUALITATEOlguta Vasilescu a ajuns de rasul Antenei 3! „Darius Valcov este creier!”....

Olguta Vasilescu a ajuns de rasul Antenei 3! „Darius Valcov este creier!”. Replica primita i-a inchis gura: „La cat creier au ceilalti din PSD, asa e!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a intrat in conflict cu jurnalistul Cornel Nistorescu pe platoul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Nistorescu s-a enervat cand a auzit-o pe Lia Olguta Vasilescu laudandu-l exagerat pe Darius Valcov, trimis in judecata de DNA in mai multe dosare de coruptie. „Valcov e creier”, a sustinut Vasilescu, aducand aminte ca acesta a construit Codul Fiscal pe timpul guvernarii lui Ponta.

Cand a auzit aceasta replica, Nistorescu a intervenit acid: „La cat creier au ceilalti din PSD, asa este”.

Si Liviu Dragnea l-a laudat, joi, pe penalul Darius Valcov, reprosandu-i lui Grindeanu ca l-a ironizat pe acesta.

„Mi se pare profund incorect, ca sa nu folosesc un cuvant mai dur, modul in care s-a raportat (premierul Sorin Grindeanu — n.r.) la domnul Darius Valcov. Nici eu, nici colegii mei nu uitam modul cum a vorbit cu domnul Valcov, atat in timpul campaniei electorale, daca mai aparea pe la Bucuresti, dar si dupa ce a fost propus ca prim-ministru si dupa ce s-a instalat in functia de prim-ministru. Vorbea destul de des cu domnul Valcov, venea la sediu la Baneasa si vorbea cu domnul Valcov, care inteleg ca atunci nu mai era un fost PDL-ist, si il aprecia in fata tuturor, dar absolut in fata tuturor, la toate intalnirile, pe acest om care a fost unul dintre cei mai importanti membri ai echipei care a redactat si care a conceput programul de guvernare, daca nu cel mai important”, a declarat Dragnea.

Sursa: aktual24.ro

Ultimele stiri