Acasă ACTUALITATE Olguta Vasilescu, la Antena 3 in calitate de SALVATOARE a poporului roman:...

Olguta Vasilescu, la Antena 3 in calitate de SALVATOARE a poporului roman: În ultimii 25 de ani nimeni nu a facut nimic!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, se declara revoltata de declaratiile presedintelui Cartelului Alfa, Bogdan Hossu, care recent i-a cerut demisia. „Cred ca are o problema cu mine. In ultimii 25 ani, nimeni nu a facut nimic”, sustine Vasilescu.

„Discutiile cu liderii de sindicat au fost foarte constructive. Ma uit si sunt foarte socata de ceea ce vad in spatiul public. Sunt oameni care au venit la mine sa discutam legea si mi-au zis ca sunt foarte multumiti… apoi spun ca legea nu este buna”, a zis ministrul Muncii la emisiunea „Subiectiv” realizata de Razvan Dumitrescu la Antena 3.

„Eu m-am saturat sa ne scuzam noi, guvern, cand nu facem altceva decat sa aplicam programul de guvernare. Cred ca domnul Hossu are o problema cu mine, in ultima perioada, dar asta este o alta discutie. Am facut lucruri senzationale pentru bugetari, dar si pentru mediul de afaceri. In ultimii 25 ani, nimeni nu a facut nimic. De aceea am spus ca am facut lucruri senzationale pentru bugetari. Vom face tot ce am promis! Cine nu crede sa citeasca programul de guvernare. Domnul Hossu si alti lideri de confederatie au fost invitati la discutii privind principiile legii salarizarii. (…) Nu stiu ce are domnul Hossu. El reprezinta si federatii sindicale care sunt in mediul privat. Si banuiesc ca acolo este o problema”, a mai spus Lia Olguta Vasilescu.

Legea salarizarii bugetarilor va fi depusa luni la Parlament, dupa ce va fi semnata si de senatori, a anuntat ministrul Muncii.

„Luni, depunem legea la Parlament, dupa ce o semneaza si senatorii. Sunt convinsa ca aceasta lege va fi foarte apreciata de cei care au salarii mici si au fost nedreptatiti timp de 25 de ani, asa cum sunt convinsa si ca ea va fi aplicata. Sunt la fel de convinsa ca o vor aprecia si cei cu salarii mari, care vor vedea ce cresteri au si ei. Mai putin bugetarii de lux. Putini. Daca vor comenta, poate ca toata lumea va fi interesata si ce salarii au in plata. Dar stiu ca nu o vor face. Nicio familie ocupationala nu va fi afectata, in ansamblu. Nici Justitia, unde cresterile sunt semnificative”, a adaugat Lia Olguta Vasilescu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentOmul de casa al PSD, Vasile Dancu, ii desfiinteaza pe Dragnea si Tariceanu: Se mai mira ca iese lumea in strada!
Articolul următorMesaj UIMITOR al Papei Francisc pentru toti cei care stau cu telefonul mobil la masa! ”Așa incepe!”