Olguta Vasilescu se bucura ca fondatorul Facebook nu e roman: Trebuia sa-i dam 85% din venituri, lunar, ca indemnizatie de paternitate!

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, si-a exprimat satisfactia ca fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, nu are afaceri in Romania, altfel „faliment scria pe noi”. Declaratia ministrului a l-a determinat pe jurnalistul Malin Bot sa aiba o reactie foarte acida, scrie Aktual24.ro.

„Daca era roman si trebuia sa ii dam 85 la suta din venituri, lunar, ca indemnizatie de paternitate, inainte de aparitia OUG, faliment scria pe noi!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

 

Jurnalistul Malin Bot considera ca o astfel de viziune reprezinta o dovada ca liderii PSD sunt „efectiv prosti gramada”.

„Va dati seama cat de rudimentari si efectiv prosti gramada sunt ‘liderii’ PSD? Gandesc si se exprima atat de grobian si cu ochelari de cal. Orizontul lor e cat se vede pana in varful nasului.

Olgutei nu i-a trecut prin cap ca Facebook ar plati taxe uriase si ar asigura locuri de munca bine platite care produc alte taxe, deci ar aduce statului infinit mai mult decat ar da statul ca parte din salariul unui CEO? Ea e bucuroasa ca nu avem o companie ca Facebook in Romania. Va dati seama ce trogloditi ne conduc tara?”, a scris Malin Bot pe Facebook.