Acasă ACTUALITATE Om de incredere al lui Donald Trump: Vom face Romania mareata din...

Om de incredere al lui Donald Trump: Vom face Romania mareata din nou!

Dr. Theodore Roosevelt Malloch, un apropiat al președintelui Donald Trump, propus pentru a fi ambasadorul SUA în UE, a dat un interviu celebrului ”Info Wars” al lui Alex Jones, o televiziune americană care apără valorile conservatoare, în care vorbește despre România.

Ted Malloch cunoaște situația din România prin intermediul europarlamentarului Laurențiu Rebega, la invitația căruia a participat recent la o conferință în Bruxelles despre Balcani, organizată de politicianul român, cei doi colaborând îndeaproape pentru apărarea valorilor conservatoare.

În interviul său pentru ”Info Wars”, Ted Malloch spune că oriunde se duce, liderii patrioți se ghidează după liniile directoare ale lui Trump și că lupta pentru apărarea națiunilor și a valorilor tradiționale câștigă teren în Europa.

”Vom face Italia măreață din nou. Vom face Olanda măreață din nou. Vom face România măreață din nou. Trump a eliberat o putere în lume care are legătură cu ridicarea la luptă a statelor naționale”, este de părere Ted Malloch.

Strategul american face și o scurtă înșiruire a valorilor care trebuie apărate:

”Trebuie să apărăm familia. Trebuie să apărăm instituțiile religioase, trebuie să apărăm organizațiile noastre civice, trebuie să apărăm școlile libere și organizațiile dedicate gândirii libere”.

Sursa: stiripesurse.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUn celebru milionar roman s-a prabusit cu elicopterul in munti!
Articolul următorJurnalista Antena 3, furata in sediul central al PSD. ”Asa ceva…”