15.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiOreste Teodorescu arata vinovatul pentru actuala criza politica: Un bolsevic sinistru!

Oreste Teodorescu arata vinovatul pentru actuala criza politica: Un bolsevic sinistru!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Tineri din România și Bulgaria îi vor invita la vot pe bucureșteni

„Vote, Please!” este un proiect Erasmus+ are o durată...

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Dupa ce premierul desemnat Florin Cîțu și-a depus mandatul, România reintră într-o criză politică, în plină pandemie de coronavirus.

Jurnalistul Oreste Teodorescu a spus joi într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, în contextul în care Florin Cîțu a renunțat la mandatul de premier desemnat, că vinovată pentru actuala criză politică e, în primul rând, CCR, condusă de un bolșevic notoriu.

Oreste: „A fost o premieră când CCR, condusă de un bolșevic notoriu, a analizat o declarație politică a unui actor principal. Vorbesc despre faptul că nu i s-a mai permis lui Ludovic Orban, din cauza unei ingerințe total artificiale a CCR, de a continua să ceară votul în Parlament pentru cel de-al doilea mandat. Dacă CCR ar fi fost în interesul național și nu în interesul politic al PSD, noi acum aveam Guvernul Orban în continuare și nu mai discutam despre gestul celor doi, Florin Cîțu și Ludovic Orban. Așadar, vinovată pentru instabilitatea aceasta este, în primul rând, CCR”.

Jurnalistul a făcut referire la episodul din data de 24 februarie, când CCR a decis că redesemnarea lui Ludovic Orban pentru funcția de premier este neconstituțională.

Șeful bolșevic al CCR, Valer Dorneanu, s-a dat de gol atunci, într-o intervenție telefonică la Antena 3, demonstrând, printr-o afirmație, că CCR a luat hotărârea depășind atribuțiile pe care le are, analizând gesturile, declarațiile politice și deciziile liberalilor, care ar fi arătat că Guvernul Orban 2 nu dorea să fie învestit în sensul declanșării de alegeri anticipate.

Dorneanu, pe 24 februarie: „Ceea ce am reproșat noi privind existența conflictului e că candidatul care a fost propus nu a fost pentru a forma și coagula un Guvern, ci a fost, cum declară candidatul, ca să pice, ca să fie rejectat de către Parlament. (…) Gesturile și nu numai declarațiile lui politice, tot ceea ce a făcut, hotărârea conducerii superioare a partidului lor a fost în sensul că nu vrea să fie învestit”. 

Ultimele stiri