6.3 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăStirea zileiOreste Teodorescu la ”Jocuri de Putere”: Curând va începe marele război pe...

Oreste Teodorescu la ”Jocuri de Putere”: Curând va începe marele război pe cașcaval!

in:

Stiri pe acelasi subiect


Jurnalistul Oreste Teodorescu pregateste pentru editia din aceasta seara a emisiunii ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus o analiza a coaliție PSD-ALDE-UDMR, de la demonizarea UE pana la tentatia de a pune mana pe banii europeni.

”In cei trei ani și jumătate de guvernare populista, monstruoasa coaliție PSD-ALDE-UDMR, nu și-a propus altceva decât scoaterea României din clubul select al țărilor europene, răcirea relației cu partenerul strategic american și preluarea modelelor i-liberale, practicate autoritar de regimurile lui Viktor Orban sau Erdogan și continuarea nestingherita a dominației oligarhilor in economie pe modelul Rusiei lui Vladimir Putin.

Încă de la începutul războiului virusologic, armata de zombie, generos finanțată de PSD, Alde, Pro România și UDMR, formată din așa zis jurnaliști, influenceri, dacopati conspiraționiști, videochatiste tradiționaliste și alte specimene bizare au decretat cu nerușinare ca asistam la sfârșitul Uniunii Europene și ca ar trebui sa ne aruncam entuziaști in brațele Chinei și ale Rusiei care vor câștiga detașat bătălia cu Covidul…

Ei, bine toți acești politicieni, și jurnaliști deopotrivă, au fost loviți în moalele capului la aflarea veștii că UE se pregătește să pună în practică un plan de reconstrucție, vizând totalitatea țărilor membre afectate de Pandemie si că România ar urma să primească în jur de 33 miliarde de euro, din care vreo 20, nerambursabile.

Curând va începe marele război pe cașcaval! Ispita miliardelor de euro de la Comisia Europeană pare sa-i fi umplut de adrenalina tocmai pe maimuțoii care deplangeau apartenta noastră la UE.

Cum va gestiona guvernul Orban lupta politica, cât de matura este clasa politica in ansamblul ei pentru a putea profita de uriașă oportunitate sunt întrebările la care vor raspunde: Deputatul PNL Pavel Popescu, analistul economic Constantin Rutnischi, Ioana Constantin de la PMP, Oana Stanciulescu și Stelian Negrea”, scrie Oreste Teodorescu pe pagina personala de facebook.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=951074821986438&set=a.551797625247495

Ultimele stiri