Oreste Teodorescu lasa Vama ca sa voteze! Te surprinde alegerea lui?

Jurnalistul Oreste Teodorescu a anuntat pe pagina oficiala de facebook faptul ca va lasa Vama Veche, unde se afla, pentru a merge in Bucuresti sa voteze. Oreste crede ca votul este extrem de important pentru viitorul nostru si fiecare dintre noi contam, daca vrem sa schimbam Romania si sa avem o tara asa cum ne dorim.

”Azi putem face saltul de la neam prost la neam trezit

Sunt in Vama. Ma bucur de primele zile de soare. Dar o sa ajung la Bucuresti sa votez. Vreau ca fiica mea, nepotii mei si copiii nepotilor mei sa fie protejati de un stat puternic, cu institutii necorupte, cu alesi care isi iubesc oamenii, nu de politicieni care ne ucid pentru profit (financiar sau politic). Nu mai vreau manipulatori politici si sinecuristi!

Viata curge, totul se schimba, nimic nu poate ramane vesnic. Asta e legea firii! Cred cu tarie ca participarea mea la viata obstei este dreptul si responsabilitatea mea. Cred ca noi toti formam intregul si putem avea puterea sa ne construim o societate normala prin creativitate si decenta.

De aceea, sintagma razboiului ramane: divide et impera. Astazi este o zi importanta si, inteleg mai mult ca oricand ca votul meu poate incepe un nou capitol pe care sa-l dedic copiiilor, ridicand Romania din genunchi.

In aceasta postura umilitoare am fost adusi de catre clasa politica invechita. Au migrat de la un partid la altul, s-au aliat impotriva oricaror principii si au permis distrugerea stalpilor de baza ai unei societati prospere: sanatatea, educatia, cercetarea, apararea.

Toate partidele care s-au perindat la putere sunt devorate de coruptie, incompetenta si cel mai grav, lipsite de dragoste de neam si tara. De aceea, ii indemn pe toti prietenii mei sa voteze oameni cu valoare, liberi in spirit si idei, dar mai ales independenti de grupuri de interese, de mafioti, de securisti sau masoni. Sistemul trebuie trezit si restartat. Eu voi da un vot de blam clasei politice care a ramas neschimbata!

Imi doresc ca puterea sa revina in mainile noastre. Daca ei au facut o lege prin care se voteaza, nedemocratic, intr-un singur tur, atunci acum e momentul sa le aratam ce inseamna un om, un vot, un drept democratic!”, a scris Oreste.