Acasă Comentariul zilei Oreste Teodorescu: ”Radiografia clipei este sinistra, politicienii in ansamblul lor sunt adevaratii...

Oreste Teodorescu: ”Radiografia clipei este sinistra, politicienii in ansamblul lor sunt adevaratii inamici publici ai poporului!”

Jurnalistul Oreste Teodorescu face apel la calm în plină criză politică și spune că problemele care par să zguduie România sunt trecătoare. Acesta atenționează că actuala criză e generată nu de partidele cu diverse ideologii și nume, ci de structura umană a oamenilor care fac politică.

„O concluzie simpla la vremuri complicate. Problemele acestei tari nu se numesc PNL, PSD, USR, AUR, UDMR… etc, toate sunt partide constituționale, parlamentare și alese democratic, nu… nenorocirile sunt cauzate de oamenii partidelor, corupti, ticăloși, neperformanti. O contraselecție perfecta a adus in fruntea lor, o adunătura de venetici, îmbătați de mirajul puterii! PSD și-a arătat “competentele” pe timpul lui Dragnea, PNL lui Citu ii sufla deja in ceafa doamnei Dancila, domnii Barna și Cioloș confunda grav planurile, sunt in opoziție când sunt la guvernare, nu construiesc nimic. Liderii Aur, in afara de fanfaronada si propaganda nu au venit cu nici o soluție viabila unei bune guvernări.

E ușor sa suspenzi, sa anulezi, sa boicotezi, însă mult mai greu sa ai cu adevărat o viziune corecta asupra destinelor unei națiuni! Radiografia clipei este sinistra, politicienii in ansamblul lor sunt adevaratii inamici publici ai poporului, sistemul public colmatează de la o zi la alta! Și totuși… sa ne păstram liniștea sufleteasca, toate sunt bine așezate in istorie de către Dumnezeu… țara nu se poate vindeca se la sine, doar noi ne putem schimba in bine, fiecare in parte si toți laolaltă! Asta dacă vrem… timp mai avem, însă nu nelimitat!”, scrie Oreste pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPropaganda politica e contrazisa de cifre: Romanii nu sunt chiar atat de saraci, tot mai putini primesc ajutor social de la stat
Articolul următorArad: La 23 de ani si-a omorat fetita pentru ca era agitata si avea chef de joaca