12.1 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATEPana unde s-a ajuns! Un fost deputat a gasit UN MICROFON in...

Pana unde s-a ajuns! Un fost deputat a gasit UN MICROFON in bratara de la mana! ”Mai e viata PRIVATA?”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un fost deputat lansează acuzaţii grave la adresa autorităţilor. Acesta îi acuză pe oamenii legii de abuz şi de faptul că l-au ascultat când nu era cazul.

Fostul deputat comunist din Republica Moldova, Grigore Petrenco, deţinut în arest la domiciliu, acuză că ar fi interceptat cu ajutorul brăţării electronice pe care o poartă la picior. El spune că a găsit în dispozitivul de supraveghere un microfon, conform stiripesurse.ro.

„Se încalcă flagrant legea cu privire la viaţa privată”, a declarat avocatul lui Petrenco, care a depus o solicitare de certificare a brăţărilor electronice. Magistraţii judecătoriei sectorului Râşcani însă au respins cererea, iar reprezentanţii Biroului de Probaţiune au negat acuzaţiile.

Grigore Petrenco spune şi de ce i-au fost introduse microfoane în brăţară. „Având în vedere că astăzi guvernarea se teme de opoziţie, se teme de proteste, eu cred că ei încearcă să asculte, vor informaţii”, afirmă Petrenco. Reprezentanţii Biroului de Probaţiune neagă însă acuzaţiile fostului deputat. Microfoanele incluse în brăţară nu ar fi unica problemă a acestor dispozitive, declară avocatul lui Petrenco.
„Nu sunt niciun fel de certificate care să dovedească cum au ajuns în RM aceste brăţări sau care să le justifice din punct de vedere tehnic”, spune avocatul fostului politician, Ana Ursachi, anunţă jurnal.md.

Ultimele stiri