Acasă ACTUALITATE Stirea zilei: Decizie de ULTIMA ORA a autoritatilor romane! Codrut Marta se...

Stirea zilei: Decizie de ULTIMA ORA a autoritatilor romane! Codrut Marta se ascundea in casa unui CELEBRU OM DE AFACERI!

12

Oamenii legii sunt pe urmele unuia dintre cei mai căutaţi oameni din România. Stirea zilei in Romania este reprezentata de faptul ca celebrul Codruţ Marta, dispărut fără urmă acum aprooape patru ani, este aproape de a fi gasit. Informaţii bombă de ultimă oră spun că anchetatorii ar putea începe căutările în pădurea Snagov pentru a găsi cadavrul fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Cercetările sunt avansate, iar autorităţile mizează tot mai mult pe ipoteza că Marta a fost ucis. Asta mai ales după ce Alina Măgureanu a făcut dezvăluiri extrem de grave despre modul în care Marta ar fi fost lichidat. Pînă acum, procurorii l-au căutat la locuinţele lui, inclusiv la cea din Monaco, dar şi în casele prietenilor săi. Acum, însă, se conturează ipoteza că a fost omorât de cei pe care îi incomoda.


Citeste si:

Psihologul criminalist Butoi, despre asasinarea lui Marta: Vom afla si despre alte MORTI SUSPECTE! Se vor TURNA intre ei!

Grupul de la Monaco a INCERCAT SA-L OMOARE pe Florian Walter! Denunt BOMBA pe masa DNA!


Ultimele informaţii arată că fostul şef de cabinet al lui Blejnar, Codruţ Marta, a fost văzut pentru ultima dată în casa lui Elan Schwartzenberg. Petru că aveau suspiciuni că omul de afaceri avea legătură cu dispariţia lui Codruţ Marta, au făcut percheziţii în această casă. Au ridicat urme de somnifere şi resturile unui pahar cu amprenta lui Marta, anunţă România TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos