Parcarile din centrul Capitalei ucid spatiile verzi! Uite cat spatiu verde va distruge Negoita de pe Bulevardul Unirii

Modernizarea Bulevardului Unirii continuă în ciuda nemulțumirilor locuitorilor sectorului 3. Modernizarea se traduce prin taierea spatiului verde dintre Magazinul Unirea si Tribunalul Bucuresti unde lucrarile au inceput de mai bine de doua saptamani.
spatiu verde unirii

Adica inainte de aprobarea indicatorilor tehnico-economici in Consiliul Local al Sectorului 3. Pentru ciuntirea spatiului verde si transformarea acestuia in parcare, montarea de pergole si benzi de leduri, Primaria Sectorului 3 sustine ca nu are nevoie de autorizatie de constructie.

Dar pentru nerespectarea normelor de protectie a mediului si a spatiilor verzi in executarea lucrarilor de pe Bulevardul Unirii, ADPB SA, la care Primaria condusa de Robert Negoita detine 97% din actiuni, are de platit amenzi in valoare de 210.000 lei (47.000 euro). Lucrarile efectuate pana acum pe Bulevardul Unirii au fost executate in baza a trei autorizatii de constructie emise de Primaria Sectorului 3 in noiembrie 2013 si decembrie 2013. Mai multe detalii despre amenzile pe care le are de platit edilul Negoita pentru amenajarea Bulevardului Unirii .

Intreaga lucrare costa peste 8 milioane de euro.Sursa: B365