Acasă Comentariul zilei Parintele Necula despre FEMEILE LA CICLU care intra in biserica: Intrati linistite!...

Parintele Necula despre FEMEILE LA CICLU care intra in biserica: Intrati linistite! Nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică!

Părintele Constantin Necula a răspuns în cadrul unei conferințe dedicată tinerilor la întrebarea: ”Au voie sau nu femeile aflate la menstruație să intre în biserică?”.

Curiozitatea a pornit de la faptul că unii preoți nu îngăduie așa ceva, pe motiv că este pângărită biserica.

“Nu avem ce sa discutam aici. Intrați liniștite măcar până acolo unde vă simțiți bine. Cred că unii dintre noi exagerăm foarte, foarte mult în gestica asta ginecologică. Că nu avem niciun cabinet ginecologic montat lângă biserică să ne spună în ce perioadă a lunii sunteți. De obicei știți singure și respectați această frumusețe a întâlnirii cu curățenia. Vă întreb și eu așa, că-s mai prost, mai tâmpițoi de felul meu, dacă mireasa e în acea perioadă, nu o cununăm? Îi spunem, te duci acasă, mai stai cinci zile și ne întoarcem marți…?”, a declarat părintele Constantin Necula, citat de cultural.bzi.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAnunt BOMBA! ANAF-ul a deschis anchete la Facebook si Google pentru ca nu PLATESC TAXE in Romania!
Articolul următorCampania electorala este tot mai murdara! Un barbat din Snagov a FOST PLATIT sa spuna ca l-au batut oamenii primarului!