Acasă Monden Parintii Madalinei Manole, FALITI! Se imprumuta pentru a avea ce manca de...

Parintii Madalinei Manole, FALITI! Se imprumuta pentru a avea ce manca de Sarbatori

24

Parintii Madalinei Manole se pare ca nu au Sarbatori tocmai fericite. In timp ce milioane de romani se bucura in aceasta perioada, sotii Manole resimt tot mai acut lipsa ei. Dorul de ea, dorul de nepotul pe care nu l-au vazut de patru ani, bolile cu care lupta, toate sunt trist dublate de necazurile financiare.

manole

De aproape 6 luni, Ion Manole trece printr-o alta suferinta. Acesta a fost victima unui atac cerebral in iulie, dupa ce a facut parastasul de 4 ani pentru fiica lui, iar in urma caruia a ramas cu mai multe sechele. Tatăl Madalinei abia mai poate vorbi si se deplaseaza cu greu singur. De cele mai multe ori trebuie sa fie asistat de catre un insotitor. Si pentru ca pensia lui si a sotiei abia le ajunge sa-si duca traiul de pe o zi pe alta, nu-si pot permite sa angajeze o persoana specializata.

“La cimitir nu am mai mers de jumatate de an, iar acum nu pot iesi deloc afara din casa. Abia ma deplasez pana la bucatarie singur. Altfel, trebuie sa fie cineva cu mine. Sunt intr-un tratament de recuperare, iar medicamentele ma costa 400 de lei pe luna. In plus, sotia mea trebuie sa-mi faca masaj timp de o ora in fiecare zi, pentru a ma recupera mai repede”, a povestit Ion Manole.

Referitor la greutatile financiare, Ion spune ca banii abia le ajung de la o luna la alta, fiind nevoiti sa se imprumute, asa cum vor face si pentru a avea toate cele necesare pe masa de Craciun: “

„Avem aproape 2.000 de lei pensie, insa o cheltuim pe medicamente, intretinere, lumina, telefon si ce ramane, pe mancare. Ne mai ajuta fiul nostru, insa tot mai luam cu imprumut pana la pensia urmatoare si tot asa. Viata noastra este o perpetua suferinta”.

Sursa: Romania TV

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos