6.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăSocialAngajariPariurile sportive au ajuns in 2016 domeniul in care s-au angajat cei...

Pariurile sportive au ajuns in 2016 domeniul in care s-au angajat cei mai multi romani

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Superbet Betting & Gaming SA, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, figurează între primele 20 de companii din România care și-au mărit numărul de angajați cu cel puțin 1.000 de salariați în cursul anului 2016, potrivit unei statistici realizate recent de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC). 

Superbet Betting & Gaming SA a avut pe ștatul de plată cu 1.473 de angajați mai mult în 2016 față de 2015, iar lunar angajează în medie 50 de noi oameni, potrivit informațiilor companiei.

„Este o dinamică pe care o menținem de aproape doi ani de zile. Am ajuns la aceste cifre datorită extinderii afacerii (deschiderea de noi agenții offline), dar și pentru că mărim numărul angajaților per unitate pentru o mai bună și mai rapidă deservire a clienților noștri”, explică Augusta Dragic, director de resurse umane în cadrul grupului Superbet, care are în prezent o rețea de 600 de agenții offline.

Potrivit datelor centralizate de ONRC, doar 14 companii din România şi-au mărit numărul de angajați cu cel puţin 1.000 de salariaţi în cursul anului 2016. Sectoarele cele mai dinamice din acest punct de vedere s-au dovedit a fi retailul alimentar, automotive, pariurile sportive.

În prezent, grupul are peste 3.000 de angajați în birourile din România (piața unde își derulează cea mai mare parte a operațiunilor), Serbia, Croația, Malta, Polonia și Marea Britanie.

Recent, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din România, a anunțat că a intrat în ultima etapă a negocierilor pentru obținerea licenței de operare pariuri online în Gibraltar. Astfel, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supuși celei mai stricte legislații din lume în materie de gambling online. În contextul în care intenționează să-și dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet și-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să-și crească numărul de angajați – de la 20 anul acesta până la 50 până la finalul anului viitor.

Din poziția de managing director al superbet.com, operațiunile din Gibraltar ale grupului românesc vor fi conduse de Stuart Weston, fost director de trading în cadrul William Hill Online din Gibraltar.

Până la sfârșitul acestui an, Superbet se va lansa și pe piața online și offline din Polonia. Pentru a-și pregăti mutarea, compania românească a recrutat o întreagă echipă de seniori de la un operator rival din Polonia. În Polonia, Superbet speră sădeschidă între 100 și 150 de agenții până la sfârșitul anului, pentru ca până la Campionatul mondial din 2018 să ajungă la 250 de locații.

Pe lângă Polonia, Superbet vizează și alte piețe vecine (Cehia), dar și vest-europene.

Ultimele stiri