Acasă ACTUALITATE Parlamentarii iar si-au marit salariile! Liberalul Virgil Guran: ”Trebuie să începem să...

Parlamentarii iar si-au marit salariile! Liberalul Virgil Guran: ”Trebuie să începem să învățăm să fim bogați și cinstiți”

Președintele Comisiei de Muncă din Senat, liberalul Virgil Guran a declarat, miercuri, că „trebuie să învățăm să fim bogați și cinstiți” explicând de ce senatorii au adoptat majorarea salariilor demnitarilor. Declarația lui Guran vine după ce Senatul a amendat o ordonanță a Guvernului și a introdus majorarea indemnizațiilor demnitarilor publici.

„În 90 l-am auzit pe Ion Iliescu cum spunea să fim săraci și cinstiți. Eu cred că trebuie să începem să învățăm să fim bogați și cinstiți și țara o va duce mai bine. entru mine nu mă avantajează o creștere de salariu că Dumnezeu m-a ajutat și am firma mea de 32 de ani și de acolo trăiesc, nu din ce se întâmplă la Parlament. Cred eu că trebuie să terminăm cu această gândire să nu se crească salariile la primari. Eu cred că trebuie să creștem cerințele pentru performanță și asta e foarte important”, a explicat președintele Comisiei de Muncă din Senat, la finalul ședinței de plen.

Senatul a adoptat, miercuri, majorarea indemnizațiilor demnitarilor și creșterea sporurilor cu 25% pentru funcționarii publici implicați în procesul legislativ. Este vorba de indemnizațiile președintelui, miniștriilor, parlamentarilor, primarilor, președinților de consilii județene și locale precum și ale funcționarilor publici care îi deservesc pe aceștia.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRadarele fixe se intorc pe sosele din Romania: Politia cumpara 300 de bucati!
Articolul următorLectie pentru guvernul Romaniei: De la 1 octombrie Bulgaria IEFTINESTE gazele pentru populatie!