Acasă ACTUALITATE Rusii fug masiv din tara dupa anuntul lui Putin privind mobilizarea!

Rusii fug masiv din tara dupa anuntul lui Putin privind mobilizarea!


Anuntul lui Vladimir Putin privind „mobilizarea partiala” a declansat panica in Rusia. Biletele pentru zborurile din Moscova catre capitalele Armeniei si Turciei s-au epuizat in cateva minute, se arata pe numeroase conturi de Twitter.

„Dupa anuntarea mobilizarii partiale, toate biletele pentru zborurile de la Moscova spre Istanbul si Erevan s-au epuizat in cateva minute”, anunta War Monitor.

Inca de ieri, de cand s-a anuntat discursul lui Putim, pretul biletelor catre Erevan a crescut masiv.

Rusia va mobiliza 300.000 de rezervisti pentru a-si consolida trupele in Ucraina, a anuntat ministrul rus al apararii Serghei Soigu, avertizand ca aceasta reprezinta doar o mica parte din numarul oamenilor care puteau fi mobilizati in tara.

„Vor fi convocati 300.000 de rezervisti”, a afirmat el intr-un interviu televizat cu privire la numarul de persoane care vor chemate dupa decizia lui Vladimir Putin de a decreta o mobilizare partiala. Potrivit ministrului, Rusia dispune de un potential de mobilizare de 25 milioane de persoane.

Putin a declarat ca a semnat un decret privind mobilizarea partiala, care urmeaza sa intre in vigoare miercuri.

„Vorbim de o mobilizare partiala, adica doar cetatenii care se afla in prezent in rezerva vor fi supusi convocarii si, cel mai important, cei care au servit in fortele armate si au o anumita specialitate militara si experienta pertinenta”, a spus Putin.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPresedintele Iohannis: Nu vom avea o criză alimentară în România, dar vom avea o creștere a prețurilor unor alimente
Articolul următorRadarele fixe se intorc pe sosele din Romania: Politia cumpara 300 de bucati!