Acasă Bucuresti Parteneriatul dintre PNL si alianta USR-Plus la alegerile locale prinde contur in...

Parteneriatul dintre PNL si alianta USR-Plus la alegerile locale prinde contur in tot mai multe localitati

După ce au bătut palma pentru a-l susține pe Nicușor Dan la primăria Bucurestiului, PNL și alianta USR-Plus ar putea face acelasi lucru in Chiajna, unde Petre Anghel are mari sanse să căștige primăria.

De altfel, Petre Anghela și lansat un apel public pe pagina sa de facebook pe aceasta tema:

”Am văzut apelul făcut de Alianța USR-PLUS. Pe această cale, vreau să le fac o propunere cu care sper să fie de acord. Și noi, liberalii din Chiajna, avem același obiectiv precum membrii USR-PLUS, schimbarea lui Mircea Minea din funcția de primar.

Știm cu toții că Minea este un balast pentru comunitate și și-a dovedit limitele. PNL și USR vor guverna împreună în următorii 4 ani. Acest lucru nu îl spun doar eu, ci și Dan Barna.

De aceea, având obiective comune, voi trece peste micile înțepături politicianiste care se regăsesc în apelul celor de la USR-PLUS din Chiajna și vin cu următoarea propunere:

Cu o săptămână înainte de depunerea candidaturilor, haideți să facem împreună un sondaj, iar candidatul mai bine clasat să fie susținut de cel clasat pe locul 2. Cu alte cuvinte, dacă voi vedea că sunt în spatele candidatului Alianței USR-PLUS o să mă retrag din cursă.Același lucru trebuie să și-l asume și candidatul USR-PLUS, acela de a se retrage și să ofere susținere candidatului PNL.

Este o înțelegere politică corectă, care mărește șansele de victorie și de atingere a obiectivului pe care îl avem, adică înlăturarea lui Mircea Minea.De asemenea, propun alianței USR-PLUS ca până la momentul sondajului să avem o campanie corectă, fair-play, fără atacuri la persoană, axată pe prezentarea proiectelor pe care le avem pentru cetățeni. Oamenii așteaptă de la noi schimbarea în bine. Știu că împreună putem schimba Chiajna.

Unindu-ne eforturile vom câștiga lejer și vom putea aduce comuna acolo unde îi este locul. Aștept un răspuns de la Alianța USR-PLUS. Aștept să dea dovadă de maturitate politică și să pună pe primul loc interesul oamenilor din Chiajna!”.

https://www.facebook.com/petreanghelchiajna/photos/a.450298272189363/664629797422875/
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentTarile europene unde poti calatori fara restrictii
Articolul următorCod portocaliu de ploi torentiale in aproape toata tara. Numeroase localitati sub ape