Acasă Tutorialul Zilei Pas cu pas! Uite cum sa citesti in palma!

Pas cu pas! Uite cum sa citesti in palma!

81

Mai jos gasesti tot ce trebuie sa stii ca sa poti citi in palma. Afla si tu secretele pe care orice om le ascunde in palma.

Mâna cu care scriem ne oferă informații despre ce am făcut până acum și ce ne așteaptă în viitor, iar cealaltă arată cu ce am venit pe lume, talentele și calitățile cu care ne-am născut, conform realitatea.net.

Linia vieții, cea mai importantă din palmă

Pornește de obicei de la mijlocul distanței dintre degetul mare și arătător și, în mod ideal, ar trebui să contureze litera C. Linia vieții arată puterea de viață, dar și felul în care aceasta e trăită.


Citeste si:

HOROSCOP: Topul zodiilor care mint cel mai mult!

Știi să citești în palmă? Află ce-ți spune LINIA INIMII tale!


 

  1. Dacă linia vieții face o curbă largă în interiorul palmei înseamnă că vrei să obții multe de la viață. Ai un spirit aventurier și ești dispusă să îți asumi riscuri.
  2. Când linia pleacă de foarte aproape de degetul mare e semn că ești sensibilă, precaută și îți folosești energia mai ales pentru binele familiei. Generozitatea față de alții nu te caracterizează.
  3. Dacă linia vieții pornește de foarte aproape de arătător, te caracterizează ambiția. Ai încredere în forțele proprii, iar dacă arătătorul e foarte lung dispui de o autoritate naturală.
  4. În cazul în care linia vieții se termină întoarsă spre degetul mare, ești o persoană tradiționalistă și patrioată. Îți vei petrece ultima parte a vieții într-un mediu armonios și liniștit.
  5. Dacă linia vieții se încheie întoarsă spre palmă, ai o puternică dorință de independență și preferi să îți petreci timpul departe de cunoscuți, chiar și de familie. E posibil să te muți în străinătate.
  6. Linia vieții dublă denotă o voință puternică și capacitatea de a trece peste încercările grele. De la mijlocul vieții, este posibil să fii nevoită să iei totul de la zero, dar te vei descurca destul de bine.
  7. Întreruperile de pe traseul liniei vieții sunt semnele bolilor, ale epuizărilor fizice sau ale experiențelor marcante. Liniile orizontale ușoare indică probleme trecătoare, cum ar fi o boală care poate fi vindecată. Liniile verticale au un impact mai de durată.

Linia minții, sprijinul tău

Pornește din același loc cu linia vieții sau puțin mai sus. Ea arată cum ne folosim energia în planul realității și de câtă înțelegere, fantezie și creativitate dispunem.

chiromantie-liniile-palmei

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos