Acasă Braila Patru oameni au murit in timp ce se aflau la pescuit

Patru oameni au murit in timp ce se aflau la pescuit

Patru bărbaţi au murit, sâmbătă, în judeţul Brăila, în timp ce se aflau la pescuit: doi dintre ei s-au electrocutat după ce firele undiţelor au atins liniile electrice de tensiune, iar ceilalţi doi s-au înecat, relatează Agerpres, care preia informaţii furnizate de IPJ Brăila.

Un bărbat de 42 de ani din Brăila, care se afla la pescuit în zona Blasova, a atins cu firul undiţei liniile electrice de tensiune şi a decedat prin electrocutare.

Un alt bărbat, un gălăţean în vârstă de 50 de ani, s-a electrocutat şi el atingând cu firul undiţei liniile electrice de tensiune în timp ce se află la pescuit pe un canal de irigaţii de pe raza localităţii Gropeni. 

Pe de altă parte, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 68 de ani, din judeţul Buzău, care venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localităţii Frecăţei, a fost găsit decedat într-un canal de desecare.

Un al patrulea bărbat s-a înecat în Dunăre, pe braţul Vâlciu, scafandrii ISU Dunărea Brăila fiind solicitaţi să intervină pentru a scoate pe mal trupul persoanei înecate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVIDEO-Legea e doar pentru fraieri! Distantare sociala ZERO in Vama Veche si pe litoral
Articolul următorOrganizatiile PSD din Transilvania declara razboi pasedistilor din sudul tarii: Cultura politica ZERO!