18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăStirea zileiPEDEAPSA la nivel MONDIAL impotriva Rusiei! Toata lumea o arata cu degetul!

PEDEAPSA la nivel MONDIAL impotriva Rusiei! Toata lumea o arata cu degetul!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...
Decizie fără precedent luată vineri noaptea, la nivel mondial, împotriva Rusiei! Federaţia Internaţională de Atletism (IAAF) a anunţat, vineri seară, pe site-ul oficial, că a suspendat provizoriu forul de profil din Rusia.Ca urmare a suspendării, atleţii din Rusia nu vor putea concura la competiţii internaţionale, inclusiv la Jocurile Olimpice, Rusia nu va putea găzdui competiţiile internaţionale pe care le avea programate pentru 2016.

Suspendarea nu presupune interdicţia de participare a sportivilor ruşi la competiţiile interne şi nu înlătură obligaţia ca sportivii de nivel internaţional să se supună regulamentelor antidoping ale IAAF.

La 9 noiembrie, o comisie mandatată de Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a solicitat suspendarea Rusiei din toate competiţiile sportive şi a cerut retragerea acreditării laboratorului antidoping de la Moscova, care a distrus 1.417 de eşantioane.

În raportul de la Geneva, dat publicităţii după mai multe cazuri de corupţie în cadrul IAAF (Federaţia Internaţională de Atletism), Comisia WADA a recomandat şi înlocuirea directorului laboratorului de la Moscova şi a acuzat autorităţile ruse de „intimidare directă” asupra acestui laborator, scrie stiripesurse.ro.


Citeste si:

Pentagon: SUA pregateste un razboi cu Rusia! Se fac simulari de lupte!


De asemenea, Comisia a solicitat suspendarea pe viaţă a cinci antrenori şi cinci sportivi ruşi, între care campioana olimpică la 800 metri Maria Savinova. Raportul notează că Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 au fost sabotate prin prezenţa mai multor atleţi dopaţi.

Deşi raportul se concentrează doar pe Rusia şi atletism, Comisia WADA susţine că „dopajul organizat” vizează şi alte ţări şi discipline sportive.

Ultimele stiri