Acasă Media PLAN Pentru ce va platim? Lider PSD nemultumit de banii pe care partidul...

Pentru ce va platim? Lider PSD nemultumit de banii pe care partidul ii pompeaza in Antene

309

Codrin Stefanescu, fost invitat de casa la Antena 3, se plange din nou ca nu mai este primit la postul lui Dan Voiculescu. El spune ca actiuala conducere a PSD a dat ordin postului de stiri sa il „blocheze”.

Codrin Stefanescu afirma ca „presa ma blocheaza din ordinul noii conduceri interimare a PSD si pe banii partidului”. Desi nu spune explicit, el se refera la postul Antena 3.

„Acum cativa ani, fix pe 10 august, protestam in fata Cotroceniului pentru libertatea presei! Si contra dictatorului Basescu cu statul lui paralel cu tot! Astazi, Basescu negociaza cu Orban si Klaus capul Gabrielei Firea si lista la Bucuresti!

Iar presa, pe care am aparat-o cu toate riscurile, ma blocheaza din ordinul noii conduceri interimare a PSD si pe banii partidului. Ca sa nu-l critic pe civilul Ciolacu si gasca sa mica de civili! Ce repede uita lumea si cat de mult se schimba unii in scurt timp!”, s-a plans Stefanescu pe Facebook.

Stefanescu s-a pozitionat in ultima perioada in tabara adversarilor lui Marcel Ciolacu, lansand atacuri dure la adresa sefului PSD. „Dupa ce i-a tras covorul de sub picioare, cu maxim ajutor de specialitate, Ciolacu vrea sa o trimita si la puscarie pe fosta lui sefa. In fata careia se ploconea cu respect si adoratie cand era prim ministru, asa cum facea si pe vremea lui Dragnea in fata sefului suprem. Asta inseamna sa fii absolvent de academie secreta! Si voi, unii dintre colegii mei, imi cereti sa sustin asa ceva? Glumiti”, scris Stefanescu al inceputul lunii iunie.

Stefanescu a mai spus ca Ciolacu este omul statului paralel si „sluga” a PNL.

„Tineti minte fotografiile lui Ciolacu cu barca, cu Dragnea. Dadea la vasle, la sefu’, ca sa fie cu sefu’ sa pescuiasca. Faptul ca erai in barca cu seful si au aparut fotografiile cu aprobarea sefului in spatiul public era o chestie fabuloasa. Acolo la el in judet in Buzau, toata lumea aplauda, ‘al nostru sta cu sefu’ mare la pescuit’. Era de bine. Acum vine dupa ce a dat la rame si spune ca a fost rau. Acum, ‘eu, Ciolacu si Stanescu vom face si vom drege’. Ce vom face si vom drege? ‘Ce ne da PNL-ul’”, a spus Stefanescu, ironic, intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos