Acasă Justitie Perchezitii in Bucuresti si Ilfov! Persoanele vizate sunt suspectate ca au obligat...

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov! Persoanele vizate sunt suspectate ca au obligat tinere sa se prostitueze

24

16 perchezitii au loc in Bucuresti si judetul Ilfov la locuintele unor persoane suspectate ca au racolat mai multe tinere, unele dintre acestea minore si le-au obligat sa se prostitueze.

perchezitii

Nu mai putin de 45 de persoane vor fi duse la audieri, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) – Structura Teritoriala Bucuresti.

In acest dosar se fac cercetari pentru trafic de persoane si trafic de minori, fiind vizati membrii unei grupari care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze, obtinand astfel sume mari de bani, potrivit anchetatorilor.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2010 – 2014, membrii gruparii ar fi racolat si exploatat mai multe femei, inclusiv minore, in scopul practicarii prostitutiei, cu precadere pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. Din activitatea de prostitutie a persoanelor exploatate, cei in cauza ar fi obtinut importante sume de bani”, se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.

Perchezitiile sunt facute de politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate si procurorii DIICOT Bucureati, cu sprijinul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei. Actiunea este sprijinita de Departamentul de Informatii si Protectie Interna.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentHOROSCOP: Aveti parte de o zi norocoasa! Vezi ce spun astrele astazi, 17.12.2014
Articolul următorArticolul din legea in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali dintre care si Iohannis, constitutional