10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăDivertismentPilele la stat si incompetenta pot omori oameni: Caz de coronavirus ascuns...

Pilele la stat si incompetenta pot omori oameni: Caz de coronavirus ascuns in TVR!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind solicita din nou Parlamentului demiterea de urgenta a administratiei condusa de Doina Gradea, presedintele director general al Societatii Romane de Televiziune, pentru ca li s-a ascuns salariatilor faptul ca un invitat la emisiunea „Vreau sa fiu sanatos” a fost depistat cu coronavirus.

„Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind a aflat cu stupoare informatiile aparute in presa despre modul iresponsabil in care administratia condusa de Doina Gradea, presedinte director general al Societatii Romane de Televiziune, a ascuns salariatilor sai faptul ca un invitat la emisiunea ‘Vreau sa fiu sanatos’ a fost depistat cu coronavirus!

Este incredibil cum angajatii TVR, care isi pun viata in pericol in orice clipa relatand despre aceasta boala ucigasa, extinsa la nivel mondial, ca sa informeze populatia in scopul preventiei, nu sunt informati si avertizati. Ba, mai mult, le sunt ascunse aceste informatii tocmai de cei care ar trebui sa-i protejeze.

Este halucinant ca aceia care conduc TVR afla in urma cu cateva zile ca un invitat la o emisiune este posibil sa fie infectat, avand in vedere ca sotiei sale i se confirmase testul, si nu sufla o vorba angajatilor TVR pentru a-i pune in garda. Si nici macar in ultimul ceas, dupa ce s-a confirmat oficial ca respectivul invitat este infectat cu coronavirus.

De ce a ales Doina Gradea sa tina secret aceasta informatie vitala pentru sanatatea propriilor angajati, este o intrebare la care aceasta trebuie sa raspunda urgent in fata institutiilor abilitate”, afirma MediaSind, intr-un comunicat de presa.

Totodata, sindicalistii cer institutiilor abilitate sa sanctioneze persoanele vinovate de ascunderea adevarului, iar Ministerului Sanatatii sa intervina de urgenta, avand in vedere ca televiziunea publica este o institutie strategica.

„Avand in vedere secretomania de care a dat dovada sefa TVR, precum si incercarile de a ascunde aceste informatii grave, MediaSind solicita Parlamentului demiterea de urgenta a administratiei Gradea. In acelasi timp, solicitam institutiilor abilitate sa reactioneze de urgenta pentru a proteja sanatatea angajatilor TVR si a familiilor acestora si sa sanctioneze drastic persoanele care se fac vinovate de ascunderea adevarului. Pana la luarea masurilor necesare izolarii tuturor persoanelor expuse, solicitam Ministerului Sanatatii sa intervina de urgenta, avand in vedere ca televiziunea publica este o institutie strategica, iar in astfel de momente este nevoie de responsabilitate”, se mentioneaza in comunicatul MediaSind.

Ultimele stiri