Acasă Divertisment Nu mai contenesc donatiile private: SUPERBET donează 1.000.000 de Lei pentru lupta...

Nu mai contenesc donatiile private: SUPERBET donează 1.000.000 de Lei pentru lupta împotriva COVID-19

208

Lider național în domeniul Betting & Gaming, Superbet este prima companie din industria pariurilor sportive și a jocurilor de cazinou care pariază pe bine și contribuie financiar pentru a susține efortul personalului medical suprasolicitat în această perioadă.

Suma de 1.000.000 de lei va fi folosită pentru achiziționarea de echipamente de protecție, atât de necesare în aceste zile profesioniștilor din sistemul sanitar național.

Aceasta donație face parte din programul de responsabilitate socială corporativă derulat de Superbet, un brand care e mereu activ și implicat în comunitate prin acțiuni de care beneficiază români din diferite grupe de vârstă și medii sociale.

Mesajul grupului Superbet este prezentat în noul spot ai cărui protagoniști sunt: Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist și multiplu campion al României la raliuri; Cătălin Moroșanu, primul român care a luptat în gale K1 în Asia, Giordan Watson (CSM Oradea), primul american naturalizat pentru a juca în naționala de baschet a României și ciclistul Alexandru Stancu (Dinamo BikeXpert).

Această selecție de gală a fost făcută de noul ambasador de brand al Superbet, Ilie Dumitrescu, fotbalist legendar al României, component al Generației de Aur, antrenor, businessman și analist sportiv. „Am fost un jucător care a făcut diferența în momente cheie și am venit alături de Superbet, un jucător care face diferența prin decizii de business curajoase și prin gesturi care denotă atitudine de lider. Unul care conduce prin exemplul său. Așa cum Superbet se poziționează drept căpitanul din teren, tot așa trebuie să fim și noi, la nivel individual.” a declarat Ilie Dumitrescu.

Echipa de management Superbet le recomandă tuturor românilor ca în această perioadă să respecte distanțarea socială, să fie extrem de exigenți cu igiena și să valorifice timpul pe care îl petrec în confortul propriei locuințe prin activități care să îi mențină într-o formă fizică optimă și bineînțeles, să se distreze responsabil.

Spotul TV poate fi vizionat după ora 23:00 pe mai multe posturi de televiziune și online pe Youtube, aici.

#împreunăsuntemsuper #pariempebine            

DESPRE SUPERBET, companie fondată în 2008 de Sacha Dragic:

  • cel mai mare contribuabil la bugetul de stat din întreaga industrie autohtonă de Betting & Gaming
  • cel mai important suținător al sportului românesc din întreaga industrie de Betting & Gaming, fiind brandul care sponsorizează cele mai multe discipline sportive
  • operatorul român care plătește cele mai mari premii jucătorilor săi
  • business autohton exportat internațional (în prezent operează și în Polonia – cea mai mare piață de profil din Europa Centrală și de Est).
  • cel mai mare angajator din industria de profil, cu peste 3.500 de angajați
  • cea mai mare rețea națională de agenții (peste 1.000 doar în România)
  • operațiuni online în 3 țări europene, România, Polonia, Cipru (licență obținută).
  • investitor important în IT, domeniu în care compania deține 3 tech hubs (în București, Zagreb și Leeds)
  • între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, fond de investiții care administrează active de peste 500 de miliarde de dolari
  • în 2019, grupul Superbet a fost inclus de către specialiștii de la Ziarul Financiar în Top 10 cele mai valoroase companii românești.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos