Acasă Divertisment Vedetele Romaniei despre teledonul Antenelor: Nu va este, ma, rușine sa cerșiti...

Vedetele Romaniei despre teledonul Antenelor: Nu va este, ma, rușine sa cerșiti bani!?

Actriţa şi cântăreaţa Lili Sandu (40 de ani) a reacționat virulent după teledonul organizat recent în România pentru medicii care se luptă cu pandemia de coronavirus.

„Nu va este ma Rușine sa cerșiti bani de la pensionari și restul oamenilor care nu știu dacă vor apuca sa mai pună ceva de mâncare pe masa copiilor după ce trece izolarea?? Ce rahat e asta ma sa facem la tv tele-rahat sa ieșiți la cerșit? Firea a dat 43 mil euro pe niște autobuze in plină pandemie ca de asta are nevoie acum poporul, de autobuze noi in loc sa redirecționeze banii către spitale etc.
Bai jigodiilor, stați potoliți cu banii încasați deja de la tot felul de firme binevoitoare și de la oameni precum Dnul Ion Țiriac, Gigi Becali etc și lăsați oamenii in pace! Dacă vreau sa donez merg la vecina de 70 de ani și ii cumpar in fiecare zi mâncare sau la o familie care nu are ce sa dea de mâncare copiilor nu vouă ordinarilor. De ce nu va donați mai politicienilor voi salariile, de ce nu luați din visteria țării unde am tot contribuit cu japca??? Cersiti la pensionari, nu va e frica de Dzeu? Nu ma, nu va este frica știm asta, sunteți toți mânjiți și in curând veți fi mânjiți de toți cei care vor muri in aceasta țara din cauza voastră”, scrie Lili Sandu pe Facebook.

Și fosta prezentatoare de ştiri de la Antena 1, Andreea Berecleanu, a criticat în termeni duri teledonul.

„Oamenii sunt năpăstuiţi, sunt neputincioşi, mulţi îşi duc existenţa de la o lună la alta şi chiar de la o zi la alta. Situaţia este dramatică peste tot. Şi totuşi, nicăieri în această lume, nu s-a facut un teledon“, a scris Andreea Berecleanu.

Românii au donat peste 2,6 milioane de Euro la teledonul Români Împreună. Inițiativa Antena Group a fost destinată strângerii de fonduri pentru secțiile de terapie intensivă din România, aflate în linia întâi în lupta cu coronavirusul. La finalul teledonului, s-au strâns 2.627.219 Euro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPremiera: Senatul a aprobat un proiect al PNL care prevede executarea inchisorii acasa!
Articolul următorAtentie daca iesiti din casa! Crestere uriasa a amenzilor incepand de astazi: minim 2000 de lei!