Acasă Divertisment Mircea Badea, dezamagit ca in afara de Antene si PSD nimeni nu-l...

Mircea Badea, dezamagit ca in afara de Antene si PSD nimeni nu-l apara pe Streinu-Cercel

1499

Mircea Badea, realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, reacţionează vehement la decizia ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, de a-l demite pe medicul Adrian Streinu-Cercel de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății. Badea susţine că Guvernul va încerca în curând să-l dea afară şi pe Raed Arafat.

„Speţa e foarte simplă: e un document din februarie, nu e absolut nimic în neregulă cu el. L-au folosit, citându-l în mod mincinos, cu un urias aparat de propagandă securistoidă, ca să scape de Streinu-Cercel. Cred că vor încerca să scape în viitorul apropiat si de Arafat.

M-am inşelat foarte mult în privinţa lui Nelu Tătaru. El este de fapt un executat laş al unor diversiuni kegoase. S-a folosit o diversiune jegoasă pentru a-l înlătura pe Streinu-Cercel, din varii motive”, a afirmat Mircea Badea la Antena 3.

Realizatorul TV a criticat şi medicii care nu iau atitudine şi nu se exprimă public împotriva demiterii lui Streinu-Cercel.

„Eu sunt foarte dezamăgir de eroii din linia I. Nu am văzut nici măcar un medic din linia I să spună că totuşi ce se întâmplă acum e o manevră jegoasă. De unde deduc că eroii din linia I nu se tem de COVID, dar de Werner şi aparatul lui se tem rău de tot. Eu, dacă aş fi doctorul Streinu-Cercel, le-as pune masa in cap”, a mai afirmat Badea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos