Acasă ACTUALITATE PMP Sector 3 ia atitudine: Negoiță ne-a obișnuit deja cu lipsa lui...

PMP Sector 3 ia atitudine: Negoiță ne-a obișnuit deja cu lipsa lui de respect în fața legii și a bunului simț

Când credeam că le-am văzut pe toate, ex-primarul Negoiță ne dovedește că poate fi și mai fățarnic și mai mincinos decât a fost în ultimii patru ani.

Incredibil dar adevărat, primarul care nu respectă nicio regulă se plânge că nu mai poate intra în biroul din primărie, pentru că ușa este sigilată. Dar cine i-a sigilat-o? Chiar oamenii lui din primărie, nicidecum Partidul Mișcarea Populară, pe care îl acuză cu tupeul caracteristic! Fostul primar de la Sectorul 3 s-a atașat atât de mult de scaunul său, încât ar vrea să îl ocupe ilegal, până la alegeri.

Dar Negoiță ne-a obișnuit deja cu lipsa lui de respect în fața legii și a bunului simț. A ajuns el, primarul de deasupra legilor, să fie o victimă! Când, în realitate, el este lupul din stâna de oi. Dar oare de ce este atât de disperat ex-edilul să intre cu orice preț în biroul pe care l-a ocupat ilegal în ultimele săptămâni? Poate că ”lucrurile personale” la care spune că ține atât de mult să ajungă sunt, de fapt, PUZ-urile pentru propriile proiecte imobiliare din Sectorul 3?  Acele proiecte imobiliare pentru care își creează infrastructură folosind banii publici în interes propriu? Desigur, sunt doar întrebări retorice.

Este evident faptul că ex-primarul, care și-a infectat cu inconștiență colegii din primărie cu Covid, are o singură miză: tunurile imobiliare în interes personal.Și pentru că hoțul strigă hoții, după patru ani de mandat, Negoiță a descoperit brusc ”Mafia retrocedărilor” și a devenit și prozator, scriind seriale pe această temă. Și dacă știa de această mafie, de ce a tăcut timp de patru ani? Asta se numește tăinuire și se pedepsește prin lege! Iar când face aceste ”dezvăluiri incendiare”, de ce alege să facă referire doar la anumite personaje, în timp ce pe altele le ignoră? Oare de ce domnul Negoiță nu pomenește de candidatul obscur al așa-zisei ”drepte unite”, anonimul Moraru, și aruncă săgeți doar spre președintele PNL Sector 3, Antonel Tănase? Îi convine să lupte pentru primărie cu un necunoscut… Are o problemă doar cu Nicușor Dan? Unde este de fapt blatul?

Cât despre ușa sigilată… Domnule fost primar de sector, nu Partidul Mișcarea Populară v-a sigilat ușa biroului, ci legiuitorul! Din contră, noi solicităm public să fie deschisă ușa, pentru ca domnul Negoiță să îți strângă lucrurile personale și să își rămas bun de la biroul pe care din toamnă îl va ocupa noul primar al Sectorului 3, domnul Mihail Neamțu.Pentru că a venit momentul să terminăm cu hoția și minciuna! Cetățenii Sectorului 3 merită mai mult respect din partea celui ales de ei să le apere interesele! A venit vremea schimbării!

Reușim împreună

Echipa PMP Sector 3

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFlorescu, candidat PMP în București: Promisiunile din campaniile electorale precedente, ne-au demonstrat încă o dată lipsa de bun simt față de oameni
Articolul următorCel mai recent sondaj arata ca Vergil Chitac isi mareste avansul in Constanta. Oamenii s-au saturat de „dinastia Mazare”