Acasă Politica PNL a votat începerea negocierilor cu PSD pentru guvernare

PNL a votat începerea negocierilor cu PSD pentru guvernare

585

Biroului Politic National al PNL a decis luni, 8 noiembrie, inceperea negocierilor cu PSD pentru formarea unei coalitii de guvernare, au declarat surse politice pentru Ziare.com. Raportul de voturi a fost urmatorul clar in favoarea negocierilor cu PSD. 48 de liberali s-au pronuntat pentru inceperea negocierilor cu PSD, iar 22 au votat impotriva.

Ludovic Orban a declarat dupa sedinta liberalilor ca PNL nu trebuie sa fie lipit de presedintele Klaus Iohannis. „Nu stiu pentru ce s-a preferat aceasta coalitie cand a existat posibilitatea refacerii coalitiei de centru-dreapta, coalitie investita prin votul romanilor din 6 decembrie. Pur si simplu s-au lasat la mana echipei de negocieri”, a spus fostul presedinte al liberalilor.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Printre cei care s-au opus au fost Dan Motreanu, Ilie Bolojan, Cristian Bacanu, Ciprian Ciucu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tanase.

Majoritatea filialelor a votat insa o guvernare PNL-PSD, cu o investire cat mai rapida a Executivului, pana la 1 decembrie.

Articolul precedentAlianta PSD-PNL intampinata cu hartie igienica! Proteste la Vila Lac: ”V-ati batut joc de voturile noastre!”
Articolul următorFirea, Grindeanu și Dîncu în noul guvern PSD-PNL! Ciolacu spune ca vine cu un ”suflu nou”