Acasă Sibiu Politist atacat de hotii de lemne din Sibiu! I-au luat arma din...

Politist atacat de hotii de lemne din Sibiu! I-au luat arma din dotare si au fugit!

Un agent de poliţie sibian a fost agresat în timpul unui control de rutină, în trafic, în Slimnic. Poliţistul a oprit în trafic un camion încărcat cu lemne și iniţial, şoferul a fugit. A revenit apoi, însoţit de o altă persoană, l-a lovit pe poliţist şi i-a luat pistolul, scrie digi24.ro.

Polițistul a oprit în trafic un camion care transporta lemne și a constatat că vehiculul avea Inspecția Tehnică Periodică expirată. Șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a devenit recalcitrant și a fugit, iar polițistul a pornit în urmărirea lui.

Șoferul a oprit în fața casei pădurarului din localitate, care a intervenit în apărarea acestuia.

Potrivit sursei citate, conflictul a escaladat și pădurarul a luat arma fără muniție a polițistului și l-a agresat. Pădurarul și șoferul s-au refugiat în casă, fiind nevoie de intervenția polițistilor de la Serviciul de acțiuni speciale al Inspectoratului Poliției Județene din Sibiu pentru ca cele două persoane să fie reținute.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că autovehiculul era încărcat cu lemne tăiate ilegal.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRevolta in Armata Romana: Intentionez sa imi apar tara in 2 rate! Prima data pe 15 septembrie! Dupa aia, mai vedem…
Articolul următorE oficial: Profesorii anunta greve si proteste de strada impotriva Guvernului!