Acasă Cluj Politist prins la furat in Dedeman. Era imbracat in uniforma in timpul...

Politist prins la furat in Dedeman. Era imbracat in uniforma in timpul furtului!

Un agent de poliție a fost reținut în cursul zilei de miercuri, 6 aprilie, după ce a fost prins furând dintr-un centrul comercial din Cluj-Napoca, scrie BZC, informația fiind preluată în toată media din județ.

Mai exact, Iacob Moise Raț a ascuns un minicompresor chiar sub cascheta de polițist. Potrivit cluj24.ro, acesta este polițist la secția 4 de poliție din Cluj.

De asemenea, bărbatul din câte se pare nu este la prima abatere: în 2020, bărbatul a mai sustras dintr-un magazin Leroy Merlin, în două zile diferite, două flexuri pe care le-ar fi ascuns în saci cu mâncare de animale.

Acum după furtul din Dedeman, polițistul a fost reținut de colegii săi și este anchetat pentru furt.

Potrivit surselor publicației, polițistul a fost văzut pe camere de către agenții de securitate din cadrul magazinului Dedeman, aceștia imobilizându-l pe suspect până la venirea organelor de poliție, care l-au reținut.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentȘeful Statului-Major al SUA despre viitoarea baza militara permanenta in Romania: ”Aliatii sunt dispusi sa plateasca”
Articolul următorLovitura după lovitura înainte de Paști pentru Kinder. Salmonella descoperita in ciocolata pentru copii!