Acasă Cluj Pret incredibil: Cat cere un clujean pentru o garsonieră cu bucătăria în...

Pret incredibil: Cat cere un clujean pentru o garsonieră cu bucătăria în baie și WC-ul după aragaz

Cluj-Napoca a devenit cunoscut ca orașul cu, pate, cele mai scumpe locuințe din România, iar multe anunțuri de închiriere devin virale în mediul online, pentru condițiile oferite la un preț uriaș.

Dacă zilele trecute o garsonieră de 11 mp scoasă scoasă spre închiriere cu 200 de euro pe lună a atras un val de comentarii ironice pe Facebook, acum o locuință de 13 mp pătrați este de vânzare, la prețul de 27.000 de euro, potrivit Știri de Cluj.

Garsoniera se află în zona ultracentrală, iar potrivit anunțului, are o cameră, bucătărie și baie. Însă, în imagini, ultimele două încăperi pare că sunt, de fapt, una și aceeași. Veceul se află ascuns după aragaz, iar la aproape un metru distanță se află și cabina de duș.

„Garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre”, se arată în anunț.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCercetatorii israelieni: Imunitatea naturală e net superioară celei obtinută prin vaccinare
Articolul următorPas cu pas: Ce trebuie sa faci daca nu NU vrei sa primesti facturi URIAȘE la gaze și curent electric!