30.3 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăACTUALITATEPolitistul Marian Godina DAT IN JUDECATA! L-a facut PEDOFIL!

Politistul Marian Godina DAT IN JUDECATA! L-a facut PEDOFIL!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Marian Godină este dat în judecată de un bărbat din Piteşti. Acesta îi cere poliţistului despăgubiri după ce a postat un mesaj pe contul său de Facebook.

Totul se pare că a pornit de la un mesaj postat de Marian Godină pe reţeaua de socializare Facebook în data de 17 august. Atunci, poliţistul amintea de faptul că un bărbat de 64 de ani a fost arestat, fiind acuzat de pornografie infantilă şi corupere sexuală a minorilor, după ce a convins o minoră să-i trimită imagini explicite folosindu-se de un cont fals de Facebook.

Poliţistul braşovean îi avertiza pe părinţi să le supravegheze activitatea online şi ataşa mesajului o captură în care apărea un text scris de Mihai Ivănescu, potrivit vocea.biz.

Cert e că cineva tot a gândit versurile alea, iar acel cineva nu pare prea sănătos„, a notat Marian Godină.

Acum, poliţistul a revenit şi a spus că a fost dat în judecată recent de un anume Mihai Ivănescu, din judeţul Argeş. Respectivul îi solicită poliţistului despăgubiri morale, însă nu a menţionat despre ce sumă este vorba. Marian Godină a admis însă că respectivul i-a făcut plângere şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Ultimele stiri