23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăACTUALITATEDeputat PSD: Vorbesc in numele prostilor alora care ne-au trimis in Parlament!

Deputat PSD: Vorbesc in numele prostilor alora care ne-au trimis in Parlament!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Şedinţă cu scandal, astăzi, în Parlament, în dezbaterea pentru RCA. Şeful ASF, Mişu Negriţoiu, a fost audiat, miercuri, în Camera Deputaţilor, Andreea Paul (PNL) solicitând demisia acestuia, iar Cătălin Rădulescu (PSD) a afirmat că reproşul pe care îl fac deputaţii, „reprezentanţii proştilor care îi trimit în Parlament”, este că ASF a lucrat împotriva capitalului românesc, fiind nevoie de o sesizare la DNA.

Rădulescu a spus că vorbeşte în numele „proştilor ălora” care i-au trimis pe deputaţi în Parlament şi că ar trebui să ceară şi sesizări la DNA, pentru că ASF a tolerat firme străine în dauna capitalului românesc.

„Ar trebui să vi se facă sesizare toţi la DNA ca să vă controleze modul cum discreţionar aţi lucrat împotriva capitalului românesc, controlând la sânge firmele româneşti şi necontrolând firmele străine (…) Ăsta e reproşul pe care vi-l facem noi, reprezentanţii proştilor ălora care ne trimit pe noi în Parlament”, a spus deputatul PSD.

El a criticat şi datele prezentate de Negriţoiu cu privire la situaţia actuală a poliţelor RCA.

„Suntem toţi colegi cu anumită expertiză şi poveştile nemuritoare le ascultam când eram mici, domnule Mişu Negriţoiu, nu le mai ascultăm astăzi. Diferenţele dintre ceea ce spuneţi dumneavoastră şi ce spun reprezentanţii oamenilor sunt atât de mari, încât sunt greu de digerat şi nu le mai putem digera. Şi mie îmi pare rău că v-am votat (…) Cel puţin pe mine m-aţi decepţionat”, a spus Rădulescu, potrivit news.ro.

Ultimele stiri