Acasă ACTUALITATE Ponta fuge de DNA in Turcia, sa se opereze la genunchi. In...

Ponta fuge de DNA in Turcia, sa se opereze la genunchi. In Romania nu gaseste doctori buni!

In ziua in care trebuia sa se prezinte la DNA, premierul Victor Ponta a plecat in Turcia sa se opereze la un genunchi.

Ponta ar fi trebuit să fie audiat în dosarul Turceni- Rovinari,  la ora 10.00.  Premierul nu a fost prezent astăzi la DNA deoarece se operează în Turcia. Declarația a fost făcută de avocata lui Victor Ponta, care s-a prezentat în această dimineață la Direcția Anticorupție, potrivit unor surse citate de digi24.ro

Premierul Victor Ponta a fost, joi, la Spitalul Militar Central din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng.

Conform surselor citate, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în perioada următoare.

Premierul a suferit un accident la picior în timpul unui meci de baschet. Incidentul s-a produs pe 25 mai, chiar înainte de deplasarea premierului la Tirana, unde a avut loc Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP).

Medicii i-au interzis atunci premierului deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCum si-a decorat Basescu vila din Gogol! N-ai vazut asa ciudatenii!
Articolul următorAsa a decis Guvernul! Romanii vor avea un nou CARD OBLIGATORIU!