Acasă Politica Ponta impanzeste Companiile de Stat cu consilieri personali si secretari de stat!

Ponta impanzeste Companiile de Stat cu consilieri personali si secretari de stat!

29

Premierul Victor Ponta a propus mai multi secretari de stat din ministere si doi consilieri sa faca parte din Adunarile Generale ale Actionarilor sau Consiliile de Administratie de la Electrocentrale Bucuresti, Nuclearelectrica, Electrica, Hidroelectrica sau Complexul Energetic Oltenia.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Astfel, Ioana Maria Petrescu, consilier de stat la Cancelaria premierului Ponta, a fost propusa ca reprezentant al statului in Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a societatii Electrocentrale Grup Bucuresti.

Surse oficiale au declarat ca pe lista de propuneri a fost inclusa si Geanina Cristina Puscasu, actual consilier de stat in Guvern si fosta asistenta la Bruxelles a europarlamentarului Daciana Sarbu, pentru postul de reprezentant a statului in AGA la Nuclearelectrica.

In acelasi timp, secretarul de stat in Ministerul Educatiei Gigel Paraschiv a fost propus pentru AGA la Societatea Comerciala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice ”Electrica” S.A Bucuresti, iar secretarul de stat in Departamentul pentru Energie Maricel Pop,a ca membru in Consiliul de Administratie la Hidroelectrica-Serv S.A.

Vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Marius Alexandru Dunca, este propus pentru AGA Societatii Complexului Energetic Oltenia, subsecretarul de stat in cadrul Departamentului pentru Energie, Marcel Bogdan Pandelica, la AGA Electrica S.A. iar secretarul de stat in Ministerul Fondurilor Europene Gabriel Onaca, pentru AGA de la Electrica Distributie Muntenia Nord Ploiesti.

Sursa: mediafax.ro

Articolul precedentTu ce apa bei? Vezi care apa minerala este mai buna pentru organism!
Articolul următorPoliticienii vor sa aduca adolescentii la vot de la 16 ani!