10.8 C
București
sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăACTUALITATEPoliticaPonta nu renunta la functia de premier! Acesta vrea sa discute cu...

Ponta nu renunta la functia de premier! Acesta vrea sa discute cu Klaus Iohannis si sa continue actul de guvernare cu partenerii actuali!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Berceanu: PNL poate avea soarta PNTCD! Scenariu sau realitate?

Liberalul Radu Berceanu, fost vicepresedinte al PDL si ministru...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa alegerile prezidentiale, ca isi exprima dorinta de dialog cu noul presedinte ales, Klaus Iohannis. Acesta a mentionat faptul ca nu va demisiona din functia de premier si ca vrea sa continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR.

VV Ponta

Il felicit pe domnul Iohannis, este un presedinte legitim si sunt convins ca va face tot ce tine de domnia sa pentru a face bine Romaniei.

Imi exprim dorinta de dialog cu noul presedinte legitim al Romaniei.

Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate. Personal mi-ar fi cel mai usor si cel mai simplu si cel mai de dorit, cel putin pentru familia mea, sa multumesc celor cu care am lucrat pana acum, dar (n.r. Victor Ponta si-a intrerupt discursul pentru a atentiona o persoana din sala ca il deranja) … asa cum noi respectam votul dat ieri, romanii au votat in 2012 pentru o coalitie de guvernare si un Guvern si ne-o vom face in continuare. Atata timp cat am sprijinul coalitiei sunt hotarat sa raman in functia de prim-ministru.

Este evident ca Romania are nevoie de o noua legislatie privind votul din diaspora.

Maine vom vota in Parlament respingerea legii amnistiei., a declarat Victor Ponta.

Liderii organizatiilor din teritoriu ale Partidului Social Democrat au comentat, in cursul zilei, rezultatul alegerilor prezidentiale, in urma carora candidatul partidului s-a plasat pe locul al doilea si eventuala demisie a acestuia.

Sursa: Mediafax

Ultimele stiri