Acasă ACTUALITATE Ponta sare la BEREGATA lui Iohannis: E un simplu cetatean! Merge la...

Ponta sare la BEREGATA lui Iohannis: E un simplu cetatean! Merge la Bruxelles sa TACA DIN GURA!

24
Premierul Victor Ponta îi dă o replică extrem de dură preşedintelui Iohannis, după ce şeful statului l-a criticat pentru că a angajat România fără mandat, în urma discuţiilor despre refugiaţi de la Sofia, alături de premierul Bulgariei şi cel al Serbiei. Ponta a ţinut să facă precizări pentru „cetăţeanul Klaus”.„Vreau să mai stabilim un lucru. Problema nu e ce spune domnul Iohannis, problema e că nu face nimic. Dumneavoastră ştiţi ce a făcut domnia să la Bruxelles? Merge acolo ca sursă la hora, tace din gură. Grijă mea e că poziţia României să fie cunoscută pe plan extern. Restul, povestea cu mandatul, dacă nu ar fi de ras ar fi de plâns. De fiecare dată domnul Băsescu îi întinde o capcană şi domnul Iohannis, fiind doar arogant şi nimic mai mult, cade în capcană. Păi ce, sunt viceprimar la Sibiu să-i cer voie? Domnul Iohannis nu ştie nimic din ce am vorbim la Sofia”, a declarat Ponta, citat de stiripesurse.ro.

Duminică, Iohannis l-a criticat pe Ponta pentru că a declarat, la Sofia, că România îşi va închide graniţele în faţa refugiaţilor dacă şi Germania va proceda în acest fel.


Citeste si:

Tudor Gheorghe SE DEZICE de Victor Ponta! Dupa ce L-A PUPAT in… campania electorala!

Kovesi ii da lovitura FATALA: Lui Ponta i se mai pregateste un DOSAR!


„Există o tendinţa pe plan european, începută de Ungaria, dar care poate continuă, de a-şi închide graniţele. Datoria mea este faţă de cetăţeni. Am mers să discut cu principalii parteneri pe plan extern. Suntem solidari cu obligaţiile noastre europene, dar dacă toţi ceilalţi îşi închid graniţele, nu o să fim de acord că toţi refugiaţii să rămână în Serbia, Bulgaria şi România. Vreau să ştie toţi cetăţenii României că am luat măsuri şi pe plan naţional. La ora 13 avem o întâlnire cu reprezentanţii coaliţiei. Faptul că noi colaborăm este un lucru foarte bun pentru cetăţii din cele trei ţări. Mesajul meu este de calm, că nu vom fi într-un pericol real”, a mai declarat Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos