Acasă ACTUALITATE Ponta si Tariceanu raman in distantare sociala. Ciolacu cere parlamentarilor PSD sa...

Ponta si Tariceanu raman in distantare sociala. Ciolacu cere parlamentarilor PSD sa voteze pentru continuarea starii de urgenta

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat că parlamentarii vor vota joi prelungirea stării de urgenţă, avertizând și că trebuie să existe un plan de repornire a economiei. Ciolacu cere Guvernului ca populaţia să fie testată pentru că doar aşa se pot relua activităţile.

Liderii PSD au decis după o şedinţă a Comitetului Naţional Executiv ca toţi parlamentarii să voteze prelungirea stării de urgenţă, joi, în Parlament.

„Am decis astăzi (miercuri – n.r.) că vom vota prelungirea stării de urgenţă, dar şi că determinăm în acelaşi timp Guvernul să acţioneze să facă ceva concret pentru oameni chiar de astăzi.

În proiectul de hotărâre privind încuviinţarea stării de urgenţă adoptat de comisiile de specialitate am prevăzut ca măsurile luate de guvern să fie temeinic motivate. Să nu mai revină a doua zi asupra lor pentru că şi-au dat seama între timp că au greşit.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVeste buna: Ministru finantelor anunta ca ramane in buget creșterea pensiilor cu 40%. ”În niciun caz nu vom crește taxe”
Articolul următorMesaj dur al lui Arafat: Dacă mergem în vizită, la Paștele viitor facem pomeni, nu sărbători!